A Pfizer azt ígérte, hogy néhány egyszerű módosítással az aktuális variánshoz igazítja majd a vakcináját. De azóta is az eredetivel olt, holott ez csökkenti a hatékonyságát. Ezt miért nem kéri rajta számon senki?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 13:04
1/25 anonim válasza:
Ez a kérdés már tavaly ilyenkor is felmerült bennem...
2/25 anonim válasza:
El kell adni a raktárkészletüket.
3/25 anonim válasza:
A Pfizernek nincsenek erkölcsi vállalásai, ez egy üzleti cég, nem kötelező megvásárolni tőlük a vakcinát, ergo nincs mit számonkérni sem.
4/25 anonim válasza:
#3: Nem kötelező ávenni tőlük, de ki kell fizetni az összeset :)
5/25 A kérdező kommentje:
3. A kérdés így is ugyanaz: az üzleti partnerei, azaz a tőle vásárló országok miért nem kérik rajta számon az update-et, hanem vesznek inkább az elavult verzióból...
2022. jan. 7. 13:27
6/25 anonim válasza:
#5: mert erre szerződtek. Évtizedekre titkosítva.
7/25 anonim válasza:
Pfizer nem ígért ilyet. Csak annyit hogy gyárt egy vakcinát. Számon fogják kérni, csak kell egy kis idő amíg a bürokratikus akadályok elhárulnak és pár embert sittre vágnak. És végre az összes kutatási dokumentációt ami alapján engedélyeztették, nyilvánosságra hozzák.
8/25 A kérdező kommentje:
Rendben, én nagyon megértő vagyok. De addig nekem is kell egy kis idő, hogy bízni tudjak.
2022. jan. 7. 13:54
9/25 anonim válasza:
Mert oltáskor mindenki aláír egy nyilatkozatot, hogy nem fog reklamálni az oltás következményei miatt. Ezek után nincsen büntethetőség.
10/25 A kérdező kommentje:
9.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy úgy lett a dolog belengetve, hogy az mRNS technológia lehetővé teszi, hogy akár néhány hét leforgása alatt igazítsák a vakcinát az újonnan megjelenő variánsokhoz. A Moderna eszközölt is módosításokat, ha jól tudom, a dél-afrikai variáns kapcsán. A pfizer meg még mindig a lassan két évvel ezelőtti vakcinát boosterelgetteti, és ebben nem lát kivetnivalót, miközben a variánsokkal lassan a görög ábécé végére érünk.
2022. jan. 7. 14:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!