Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehet, hogy 3 Pfizer...

Hogy lehet, hogy 3 Pfizer oltás után is beteg lettem a covid fertőzéstől?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy aki oltott, az enyhe tünetekkel átvészeli, ehhez képest totál lebetegedtem és napok óta köhögök meg lázas vagyok.

2022. jan. 10. 23:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
10%

"Azért érdemes végig gondolni, hogy milyen VÉDŐoltás az, amiből három adag épp csak azt tudja megakadályozni, hogy ne halj bele úgy, hogy a fertőzöttek zöme oltás nélkül sem sínyli meg a betegséget."

Egyik oltás sem véd, ha nem adatod be a teljes oltási sorozatot, csak a felét.

2022. jan. 11. 09:44
 12/31 anonim ***** válasza:
93%

#11 Csak éppen ennek az oltási sorozatnak nincs vége!..

Itt még lesz 4. 5. 6. 7. 8. 9. és még 10. is, persze ha élsz addig.

Kivan zárva hogy ennyi ismétlő oltás ne okozzon antitestfüggőséget..

2022. jan. 11. 10:08
 13/31 anonim ***** válasza:
81%

#11!

3 oltás után beteg, jelenleg 3 oltásból áll az "oltási sorozat". 3-nak nem 3 a fele.

2022. jan. 11. 10:38
 14/31 anonim ***** válasza:
90%
#12 Most már azt pedzegetik hogy 4 havonta újra kell oltani, akkor nem is kell olyan sokat várni a tizedikig!.. [link]
2022. jan. 11. 10:46
 15/31 anonim ***** válasza:
8%
Az, hogy "enyhe covid" a laikusok körében jelenti azt, hogy kétszer kifújod az orrod és köhögsz egyet. Szakmai szóhasználatban enyhe, amíg nincs tüdőgyulladásod. Így kell érteni, hogy oltás esetén jó eséllyel megúszod enyhe tünetekkel. Miután omikron terjed a 3 oltás sem teljesen véd a fertőzés és az enyhe tünetek ellen. Mindazonáltal jó esélyed van nem kórházi kezelésre szorulni. Jobbulást!
2022. jan. 11. 16:51
 16/31 anonim ***** válasza:
24%

Egyrészt az oltás nem azt jelenti, hogy nem betegedhetsz meg a Covidtól.

Másrészt, az, hogy köhögsz és lázas vagy még nem a világ vége. Lehet hogy oltás nélkül már lélegeztetőgépen lennél.

2022. jan. 11. 18:25
 17/31 anonim ***** válasza:
50%

16-os, minden szavad arany!

Damu Roland és Csollány is járhatot volna sokkal rosszabbul, még szerencse hogy be voltak oltva.

2022. jan. 11. 18:33
 18/31 anonim ***** válasza:
23%
Damu súlyos alapbetegségekkel szenvedett, Csollány meg nem biztos, hogy be van oltva, (egy antivax orvos híreszteli ezt), de attól függetlenül a anabolikus és dopping szerek óriási rizikófaktornak számítanak a covid esetén.
2022. jan. 11. 18:37
 19/31 anonim ***** válasza:
8%
Látom itt többen vannak az oltás ellenesek, de ettől még nem kell lepontozni azért, mert SZERINTED nem igaz, amikor hivatalosan meg igaz
2022. jan. 12. 08:58
 20/31 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagyok feltétlenül oltás ellenes. Nem fogok senkit lebeszélni az oltásról, se rábeszélni. De saját magamat önszántamból nem oltattam volna be. Nem az összeesküvés elméletek miatt, vagy mert attól félnék, hogy az oltástól lesz valami bajom. Egész egyszerűen nem tartottam fontosnak.

Munkáltatói zsarolás hatására bő egy hónapja kaptam meg az első oltásomat. Mégis ugyanúgy le lettem pontozva. Szóval ebben a pontozósdiban nincs feltétlenül logika. Ez így van más témákban, más kérdéseknél is itt az oldalon.

2022. jan. 12. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!