Az oltottak elfogadják az oltatlanokat, de fordítva ez miért nem igaz?
Mindenhol az van hogyha beoltattad magad idióta vagy és halj meg, konkrétan szektás leveleket kapok hogy ugye nem oltatom be magam mert nem lehet gyerekem meg ilyenek.
De aki nincs beoltva az nem érdekel senkit, az ő döntése stb. Egy rossz szó nincs hozzá, senkit nem érdekel.
Előbb is kiírtam egy kérdést amibe véletlen említettem hogy oltott vagyok, erre olyan hangnemben estek nekem hogy fel nem fogom, nem is volt releváns, de hirtelen ez volt a téma hogy hogy merem beoltatni magam.
Szóval mire ez a nagy mocskolódás az oltatlanok részéről? Nekik miért fáj ha valaki beoltatja magát? Ha az oltottak megadják a tiszteletet és a döntés jogát, akkor az oltatlanok miért viselkedhetnek úgy mint egy őrült?
utolsó voltam:
Az olyan emberek akik azt hozzák fel anti-vakcinásként (mellesleg törvényeknek köszönhetően a testükben ezt nem egy vakcina mellett teszik meg), hogy meg lehet betegedni stb oltottként is. Igen, meg lehet természetesen! Ugyanakkor a súlyossága, lefolyása és mortalitási rátája nem mindegy az adott esetnek.
Kezdünk visszamenni a szappan előtti gyermekágyi lázas korszakba mondván, hogy kiszárítja a bőrünket? Abszurd világban vagyunk :(
Azt hogy értetted kettes hogy nem érdekli az oltatlanokat?
Itt a példa, amint feljön egy kérdés egy oltást nem ellenzőtől, 3 napon belül 500 válasz van arról, hogy mennyit árt az oltás....
Tényleg úgy néz ki, hogy nem érdekli az oltatlanokat. Csak akkor miért lázítanak itt az oltás ellen?
És valaki mutasson már egy fényképet arról a könyvről amelyik azt írja hogy járvány idején tilos oltani. Mert ilyet még senkinek nem sikerült ezt mindenki csak hallotta mert a szomszédja azt mondta hogy álmában a kutya azt mondta, hogy a néma hallotta valahol
Én most kívántam jobbulást két oltatlan ismerősömnek (mert nekik nem kell ez a sz@r ahogy ők mondták fél éve még) akik otthon fekszenek, köhögnek ketten pozitívan.
Érdekesség, hogy mindkettő előbb tesztelt pozitívra s csak utána lettek rosszul.
#25! Ez ok., de én meg most várom, hogy 3x oltott ismerősöm kijön-e a kórházból, mert hétfőn bevitték coviddal. Neki meg kellett az a "sz.r". Na, akkor most mi van? Normális ember jobbulást kíván a betegnek, nem lélegeztetőt, meg halált, ez a nagy helyzet.
"Az oltottak elfogadják az oltatlanokat, de fordítva ez miért nem igaz?"
Mi az, hogy nem fogadják el? Hanem mit csinálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!