Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltottak elfogadják az...

Az oltottak elfogadják az oltatlanokat, de fordítva ez miért nem igaz?

Figyelt kérdés

Mindenhol az van hogyha beoltattad magad idióta vagy és halj meg, konkrétan szektás leveleket kapok hogy ugye nem oltatom be magam mert nem lehet gyerekem meg ilyenek.

De aki nincs beoltva az nem érdekel senkit, az ő döntése stb. Egy rossz szó nincs hozzá, senkit nem érdekel.

Előbb is kiírtam egy kérdést amibe véletlen említettem hogy oltott vagyok, erre olyan hangnemben estek nekem hogy fel nem fogom, nem is volt releváns, de hirtelen ez volt a téma hogy hogy merem beoltatni magam.

Szóval mire ez a nagy mocskolódás az oltatlanok részéről? Nekik miért fáj ha valaki beoltatja magát? Ha az oltottak megadják a tiszteletet és a döntés jogát, akkor az oltatlanok miért viselkedhetnek úgy mint egy őrült?

2022. jan. 10. 11:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
24%

utolsó voltam:

Az olyan emberek akik azt hozzák fel anti-vakcinásként (mellesleg törvényeknek köszönhetően a testükben ezt nem egy vakcina mellett teszik meg), hogy meg lehet betegedni stb oltottként is. Igen, meg lehet természetesen! Ugyanakkor a súlyossága, lefolyása és mortalitási rátája nem mindegy az adott esetnek.

Kezdünk visszamenni a szappan előtti gyermekágyi lázas korszakba mondván, hogy kiszárítja a bőrünket? Abszurd világban vagyunk :(

2022. jan. 12. 20:11
 22/27 anonim ***** válasza:
30%
Természetesen meg lehet betegedni az oltás mellett is. De nem mindegy hogy könnyedén átmegy a betegen, vagy belehal ha nem veszi fel az oltást. Az alapbetegségek csak rátesznek a betegség súlyosabb lefolyására. A szív- és érrendszeri betegek, vesebetegek, neurológiai betegeknél súlyosabb a kimenetel. Orvostanhallgatóként mi az elsők között kaptuk meg az oltást egészségügyisként. Fogalmam sincs hogy voltam-e beteg, mert voltam kétszer rosszul, de csak olyan volt mint egy súlyosabb nátha. Nem tudom hogy koronavírus volt vagy sem. Oltás nélkül biztos súlyosabb lett volna a lefolyása szívbetegként.
2022. jan. 12. 20:17
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Azt hogy értetted kettes hogy nem érdekli az oltatlanokat?

Itt a példa, amint feljön egy kérdés egy oltást nem ellenzőtől, 3 napon belül 500 válasz van arról, hogy mennyit árt az oltás....

Tényleg úgy néz ki, hogy nem érdekli az oltatlanokat. Csak akkor miért lázítanak itt az oltás ellen?

És valaki mutasson már egy fényképet arról a könyvről amelyik azt írja hogy járvány idején tilos oltani. Mert ilyet még senkinek nem sikerült ezt mindenki csak hallotta mert a szomszédja azt mondta hogy álmában a kutya azt mondta, hogy a néma hallotta valahol

2022. jan. 19. 10:34
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#23! Gondolom, te írtad a privátot is. "Csak akkor miért lázítanak" az oltás ellen? Hát, nem tudom, én végignéztem itt a válaszokat, pontosan nulla darab lazító komment volt az oltatlanok részéről. Nem hogy nem lázítanak, még csak azt se írta senki, hogy ne oltass. Ellenben az oltottaktól volt itt minden a prolizástól a lélegeztető gépen át a dögölj meg-ig minden. Ha te nem ezt látod, lehet egy kis üldözési mániád. A saját érdekében, nézesd meg.😉
2022. jan. 19. 11:08
 25/27 anonim ***** válasza:
32%

Én most kívántam jobbulást két oltatlan ismerősömnek (mert nekik nem kell ez a sz@r ahogy ők mondták fél éve még) akik otthon fekszenek, köhögnek ketten pozitívan.

Érdekesség, hogy mindkettő előbb tesztelt pozitívra s csak utána lettek rosszul.

2022. jan. 19. 11:24
 26/27 anonim ***** válasza:
83%

#25! Ez ok., de én meg most várom, hogy 3x oltott ismerősöm kijön-e a kórházból, mert hétfőn bevitték coviddal. Neki meg kellett az a "sz.r". Na, akkor most mi van? Normális ember jobbulást kíván a betegnek, nem lélegeztetőt, meg halált, ez a nagy helyzet.

2022. jan. 19. 11:54
 27/27 anonim ***** válasza:
54%

"Az oltottak elfogadják az oltatlanokat, de fordítva ez miért nem igaz?"

Mi az, hogy nem fogadják el? Hanem mit csinálnak?

2022. jan. 19. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!