Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltottak elfogadják az...

Az oltottak elfogadják az oltatlanokat, de fordítva ez miért nem igaz?

Figyelt kérdés

Mindenhol az van hogyha beoltattad magad idióta vagy és halj meg, konkrétan szektás leveleket kapok hogy ugye nem oltatom be magam mert nem lehet gyerekem meg ilyenek.

De aki nincs beoltva az nem érdekel senkit, az ő döntése stb. Egy rossz szó nincs hozzá, senkit nem érdekel.

Előbb is kiírtam egy kérdést amibe véletlen említettem hogy oltott vagyok, erre olyan hangnemben estek nekem hogy fel nem fogom, nem is volt releváns, de hirtelen ez volt a téma hogy hogy merem beoltatni magam.

Szóval mire ez a nagy mocskolódás az oltatlanok részéről? Nekik miért fáj ha valaki beoltatja magát? Ha az oltottak megadják a tiszteletet és a döntés jogát, akkor az oltatlanok miért viselkedhetnek úgy mint egy őrült?

2022. jan. 10. 11:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

Ja és pl mikor az oltott kiírja hogy kapott 2-3 oltást és ugyanúgy elkapta és nem érzi jól magát és mit tegyen akkor írják neki nagyrészt oltatlanok hogy jobbulást

Az előbb én is írtam a 3 shájzeresnek hogy mit csináljon és hogy jobbulást:D

2022. jan. 10. 13:02
 12/27 anonim ***** válasza:
81%
Pont hogy fordítva igaz. Az oltatlanokat nem érdekli, hogy ki oltott és ki nem, ellentétben az oltottakat, akik folyamatosan alpári jelzővel illetik azt, akik nem akarnak oltakozni.
2022. jan. 10. 17:24
 13/27 anonim ***** válasza:
19%
Semmi gond nincs velük. Nem érdekel hogy oltatja magát vagy sem, nem én döglök meg. De amikor a "nyóc" általánost végzett Marika meg Gizike akar okoskodni az orvostudományról, vagy a biológiáról, és virológiáról akkor azért ökölbe szorul a kezem. Amikor meg az orvosit végzett orvost, virológust az ilyen kvázi kioktatja, megkérdőjelezi a szakértelmét, az egyenesen felháborító. Bennem ettől megy fel a pumpa.
2022. jan. 10. 17:59
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
#13: Azon elgondolkodtál, hogy vajon miért teszi ezt? Mert az orvos jelenleg politizál, ahelyett hogy gyógyítana. Csak covid van, ha beteg vagy nem látnak el. ÉS amikor számonkérik a celeborvosainkat, hogy de hát fél éve még pont az ellenkezőjét mondták, akkor az a válasz, hogy hát ezt nem lehet tudni, mi is csak találgatunk. Na már most találgatni bárki tud, akár nyolc általánossal is a Marika meg Gizike néni.
2022. jan. 11. 13:04
 15/27 anonim ***** válasza:
13%
Nem minden orvos politizál, és te ezen nem gondolkodtál? Érdekes az én oktatóim nem teszik. Amit tanultunk a covidról és amit tanítottak róla, az úgy volt. Eszembe nem jutna megkérdőjelezni más mesterségű embert, a szakértelmét a területéhez. Prosztó Gizike meg Marika igen, kell pofa hozzá.
2022. jan. 11. 13:07
 16/27 anonim ***** válasza:
12%

13

Az igen, 6-an lepontoztak téged. Nem, nem emberséges az, ami eszembe jut arról a 6-ról. Azt se, amit csinálnék velük.

2022. jan. 11. 13:26
 17/27 anonim ***** válasza:
25%
Pont nem érdekel hogy lepontoznak. Azok a prolik pontoztak le pont :) Én akkor is kioktatom az ilyeneket élőben is. Nem bírom az ostobaságot. Én sem mondom meg a tutit egy mérnöknek vagy kereskedőnek, mert nem értek hozzá. Suttyóék értenek az orvostudományhoz a nyóc általánossal. Ha nem tetszik nekik az orvosok munkája, mehetnek vajákos asszonyhoz gyógyulni.
2022. jan. 11. 13:30
 18/27 anonim ***** válasza:
43%

17

Megkérdezhetem, hogy neked mi a végzettséged?

2022. jan. 11. 14:26
 19/27 anonim ***** válasza:
29%
orvostanhallgató vagyok
2022. jan. 11. 14:29
 20/27 anonim ***** válasza:
18%

#13. minél lejjebb van egy ember az értelmi ranglétrán annál inkább feljebb hiszi magát.

Ilyenkor kell számukra olyan kérdést/választ biztosítani aminél azt hiszik igazat adsz nekik. Holott a valós jelentése téged igazol majd. Próbálj meg csak nevetni rajtuk, kis kikapcsoló program. Nekem bevált eddig ahogy a 3 oltásom is.

~mérnökinformatikus

2022. jan. 12. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!