Mégse kellett volna oltatni? Van joguk kivételezni az oltatlanokkal?
Az osztály amikor iskolán kívüli programra vagy osztálykirándulásra megy, aki nem akar részt venni rajta be kell menni rendes tanítási napra az iskolába. Na most, 4-en nincsenek beoltva nálunk, ők mindig csak simán otthon maradhatnak úgy hogy nem kapnak igazolatlant.
Ezen annyira felidegesítettem magam, mert én meg nyílván beoltattam magam hogy majd ezzel biztos segítek az egészségügynek, és kapni fogunk kiváltságokat, erre bakker az ellenkezője. Plusz még sose használtam a védettségimet, azt hittem majd boltba, moziba, utcára járkálok lobogtatva a kártyámat, miközben a többiek be vannak zárva, de nem. Már megbántam hogy oltattam, sőt a 3. ra is elmentem, elég lett volna akkor ha kiderül hogy kell valamihez...
De meg ezt amúgy megtehetik? Ez nem hátrányos megkülönböztetés?
Mert jó nagy marha vagy. Ha bezárnák az oltatlan embereket, leállhatna az ország. Nem lenne aki dolgozzon.
Semmiben nem szenvedtem hiányt oltatlankent.
De milyen kiváltságokat vártál?
Az egészségügynek akkor segítenél, ha ilyen területen dolgoznál, szóval ha ez a vágyad, tanulj tovább ilyen területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!