Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mégse kellett volna oltatni?...

Mégse kellett volna oltatni? Van joguk kivételezni az oltatlanokkal?

Figyelt kérdés

Az osztály amikor iskolán kívüli programra vagy osztálykirándulásra megy, aki nem akar részt venni rajta be kell menni rendes tanítási napra az iskolába. Na most, 4-en nincsenek beoltva nálunk, ők mindig csak simán otthon maradhatnak úgy hogy nem kapnak igazolatlant.

Ezen annyira felidegesítettem magam, mert én meg nyílván beoltattam magam hogy majd ezzel biztos segítek az egészségügynek, és kapni fogunk kiváltságokat, erre bakker az ellenkezője. Plusz még sose használtam a védettségimet, azt hittem majd boltba, moziba, utcára járkálok lobogtatva a kártyámat, miközben a többiek be vannak zárva, de nem. Már megbántam hogy oltattam, sőt a 3. ra is elmentem, elég lett volna akkor ha kiderül hogy kell valamihez...

De meg ezt amúgy megtehetik? Ez nem hátrányos megkülönböztetés?

2022. jan. 7. 22:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja ismerősöm cégénel több száz ezret adtak, még a hírekbe is ledták. Olaszba nem kapsz fizetést eleve, kezdjük ott.
2022. jan. 7. 23:01
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Sokan meg megbetegedtek, meghaltak az oltástól, nyilván megérte nekik százezerért.
2022. jan. 7. 23:03
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Aztán honnan tudod, hogy a te oltott anyucidat nem biztosan nem fogja megfojtani? Jah, mert azt is elhiszed?
2022. jan. 7. 23:05
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

"...én meg nyílván beoltattam magam hogy majd ezzel biztos segítek az egészségügynek..." Persze. Max 18 évesen mindenki erre vágyik.

...és kapni fogunk kiváltságokat, erre bakker az ellenkezője." Na most akkor kiváltság kell, vagy "segítség" az eü.-nek? És miféle hátrányt szenvedsz ez miatt? Csak szólok, oltás nélkül van akit dolgozni sem engednek, ami azért igencsak nem előnyös megélhetés szempontjából.

"Plusz még sose használtam a védettségimet, azt hittem majd boltba, moziba, utcára járkálok lobogtatva a kártyámat, miközben a többiek be vannak zárva..." Valahol itt buktál le, provokátor. Lóbáld csak magadnak, ha annyira tetszik.

2022. jan. 7. 23:06
 15/21 A kérdező kommentje:
Jaa, nyílván nem akarok segíteni az eü nek, nehogy elhidd baromfi. Minél hanarabb terhelődjön le, mert akkor lesz online. Hallottam hogy múltkor kigyulladt egy kórház, pl valami ilyesmi taktika kellene.
2022. jan. 7. 23:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyeseknek ez előny, hogy mehetnek tanulni és nem kötelezik őket otthon maradásra.

A szülőknek mondjuk mindenképp az, hogy a kisebbel nem kell otthon lenni, a nagy meg nem kallódik valahol vagy kockul egész nap, amíg ő dolgozik.

2022. jan. 7. 23:24
 17/21 anonim ***** válasza:
88%

Anyádat gyújtsd fel, ne a kórházat. Már megbocsáss, de ilyentvar baromságokat ne írj már... Attól, hogy durcizol, amiért kapsz ingyenes oktatást, még nem kéne hülyeségeket besézlni. Inkáb bélhetnél a lehetőséggel és egy kicsit intelligensebbé válhatnál. Rád férne.

Az oltottak nem kapnak kiváltságokat, csak annyit, hogy annyi joguk-lehetőségük van, mint korábban. ha te simogatást vársz azért, hogy beoltottad magad, ami leginkább a te érdeked, akkor tévúton jársz.

Az igazolványt meg volt idő, hogy "lobogtatni" kellett, beltéri helyekre csak azzal lehetett beülni, moziba csak azzal lehetett menni stb...

Bónuszok pfff....:D álmodozz

Ha meg másokkal szemben előnyökhöz akarsz jutni, akkor LEGYÉL JOBB másoknáál, ne baromságokról álmodozz.

2022. jan. 7. 23:33
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

"Mégse kellett volna oltatni? Van joguk kivételezni az oltatlanokkal?"

- most az oltatlanok a problémásak, mert nem hajlandóak a rendszerrel együtt lépni. De senki ne higgye azt, hogy azok, akik először vették fel az első kettőt, és mára más nincs hatása a szurinak, ők nem lesznek a darálóban. Olyat is hallani, hogy 2030-ig nyolc oltást terveznek. Akik 2-3-t hajlandóak felvenni, azok nyakát is elkapja majd a kormány, csak idő kérdése. Ezt szalámitaktikának hívják.

2022. jan. 8. 11:14
 19/21 anonim ***** válasza:
88%

Persze hogy nem kellett volna

Most jottel ra kiscsillag?:D

Nem is ertem hogy minek kell ez a cirkusz

2022. jan. 8. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Jaa, nyílván nem akarok segíteni az eü nek, nehogy elhidd baromfi. Minél hanarabb terhelődjön le, mert akkor lesz online. Hallottam hogy múltkor kigyulladt egy kórház, pl valami ilyesmi taktika kellene."

Amúgy jól vagy?

2022. jan. 9. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!