Miért mondják azt, hogy az ellenanyag szint nem jelent semmit?
Figyelt kérdés
Két moderna oltásom van. Terhességem elején járok, orvosom rá akar beszélni az oltásra, de én terhesen nem akarok oltatni.. ellenanyag szintet akarok nézetni a biztonság kedvéért. Józan paraszt ésszel ha lesz ellenanyagom valamennyire védett vagyok. Háziorvosom viszont ezt feleslegesnek tartja....2022. jan. 5. 11:23
21/24 anonim válasza:
De arról se feledkezz meg h az utolsó oltásod után 4-5 hónappal kéne a másik, mert már NEM véd.
Nem is értem, sok ember beoltatja magát, aztán azt hiszi hogy egy életre jó lesz...<-- itt nem rád értem.
22/24 Tanácstalan_lány válasza:
Szia!
Első oltásomat 17 hetes terhesen kaptam májusban. Nem akartam a másodikat is terhesen,így végeztettem egy antitest tesztet, ami magas értéket hozott, így csak holnap megyek második oltásra.
Valószínű,hogy már egyáltalán nem, vagy minimálisan vagyok védett, de.bekem így volt nyugodtabb.
Most 3 honapos a babám és minden rendben van.
24/24 anonim válasza:
Itt felsorolják a vizsgálatokat lejjebb, úgy látom 35 ezernél kezdődnek a sejtes immunitással kapcsolatos tesztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!