Van, aki nézetett ellenanyagszintet a gyerekénél kotonavírusra?
Ha igen, mi volt az eredmény és előtte tudtad-e, hogy pontosan mikor lehetett covidos vagy csak tippelni tudsz vagy azt se, mert tünetmentes volt.
Családunk minden tagja oltott (már tavasszal 2 oltással, ősszel 3. oltással).
Kisgyerekeink azonban értelemszerűen nem oltottak.
Erre úgy alakult, hogy kiderült több száz az ellenanyag értékük (azon, ahol 50 felett megadják a védettségi igazolványt).
Nem emlékszem, hogy az elmúlt 1 évben egy kisebb náthán, néhány orrfolyásos reggelen és egy pár napig tartó szemkötőhártya gyulladáson kívul beteg lett volna. Közben nagyon fontos lenne tudnom megis mikori lehet kb. ez a fertőzés?
Tudom mindenki más, egyedi, nem összehasonlítható, de hátha találok néhány peldat, ha megírjátok.
Mi is nézettük , kimutatható lett az ellenanyag a gyerkőcnek.
Mi nem vagyunk oltottak .
22ezres védettsége van, pedig nem oltott, beteg sem volt, legalábbis nem vettük észre (észrevehetetlen betegség???).
A kártya miatt nézettük meg az elleanyagszintet, kérik a foszabályzáshoz (szájban matatáshoz, mintavételekhez nem kellett, csak a kifizetett szabályzó felrakásához) egy kis zsarolás.
1-es sajnos tudom, és még csak kutatási eredmények se elérhetők, csak felnőtt korosztályban.
Viszont én is a kötőhártyagyulladásra gyanakszom. Csak hát akkor meg semmicske ez a szint, mert oltott csaladtagoknak 2. oltas után 5 hónappal 7000, 3. oltas utan 11.000 stb.
3-as 22.000 az szép! Bár nem gondolom, hogy észrevehetetlen betegség, csak hogy van aki
úgy "tünetmentes", hogy nem tűnik fel a tünet(ek) pl. egy kósza hasmenés, egy félnapos most hú de fáradt vagyok, kapar a torkom egy napig, vagy ma este de kómás vagyok vagy fázom (közben hőemelkedése/láza van csak hát eszünkbe nem jut méregetni, ha másnap reggelre mar "kialudta" magát. Valami a szülők figyelmét is elkerülheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!