Miért kötelező annak is az oltás aki átesett a fertőzésen és ezt tudja bizonyítani magas ellenanyagszinttel is?
“ nem kérdezel csak vonulsz az újabb félév után az újabb oltásodért.”
Jó lesz az havonta is.
Németeknél most vitték le 4 hétre a kivárást 2. oltás után a boosterre.
És azzal ösztönöznek, hogy eltekintenek a teszttől 2G+-nál, ha van boostered.
Szóval az irány látszik.
“ Lemaradt a tipikus birka oltásellenes szlogen”
Mondja a moszat szintjén élő sejthalmaz.
Szerintem is értelmetlen. Védettségi kártyát kaphat, de a kötelező oltás alól nem mentesül.
Olvastam egy olyan érvet, hogy a döntéshozók attól félnek, hogy ha a természetes immunitást egyenértékűnek ismernék el az oltással, az emberek nem akarnák magukat beoltatni, inkább a megfertőződést választanák.
Van benne egyfajta csökönyösség is. Ha egyszer a politikusok meghoztak egy döntést, akkor kitartanak mellette akkor is, ha később kiderül, hogy rossz volt. Plusz nyomni kell az oltásokat, bármi áron.
Várjatok, ez azért engem is érdekel.
Nem vagyok immunrendszer-fétises. Sőt, nem is bízom az immunrendszeremben, egyfelől nem is működik jól, másfelől tudom, hogy sokat árthat nekem vagy meg is ölhet pl egy vírusfertőzés során. Az orvostudományban bízom, 1 és 2,5 éves koromban is voltam kórházban és azóta is számos alkalommal mentette meg az életemet.
DE.
Miért véd jobban az oltás hatására termelt X mennyiségű antitest, mint a fertőzés hatására termelt 10*X?
Ezt azért mondják, hogy ne nyugodjunk meg?
Attól a szövegtől, hogy "nem ilyen egyszerű ez", "nem így van ez", kell az oltás a magas ellenanyag-szintűeknek is --- csak még jobban megijed az is, aki amúgy a tudomány pártján áll, oltat és nem a saját szervezetében bízik (ami törékeny és nem tökéletes), hanem a tudományban....
Itt a válasz:
2017-ben az unió feltalálta a nagy ötletet, hogy mindenkit rendszeresen oltogatni kell valamiért és ehhez vakcinaútleveleket is be kell vezetni. Volt egy pici probléma, járvány az nem volt az ötlethez. Azóta "véletlenül" pont lett hozzá mutánsokkal örökké termő járvány is és a kérdésedre válaszul, a nyájimmunitás fogalmát átírták, a természetes immunitás már csak egy hülyeség, lassan fektcsekörök fogják cáfolni, hogy van bármi létjogosultsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!