Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Jogos lenne hogy 50 vagy 60...

Jogos lenne hogy 50 vagy 60 éves kor felett kötelezővé tennék az oltást?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom hogy fiataloknál nincs akkora rizikó igaz tovább tudják adni az időseknek de így is úgy is tovább tudják adni.

Viszont az eü rendszert főleg az idősek terhelik le

2021. dec. 13. 15:08
A kérdező szavazást indított:
Igen nekik kötelezővé kéne tenni
Ne tegyék kötelezővé felesleges.
17 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha felelősen gondolkodunk a jövőben akkor mindenkinek kötelezővé lehetne tenni, amit Te írtál az negatív diszkrimináció és törvénytelen.
2021. dec. 13. 15:15
 2/8 A kérdező kommentje:
1. Sok ország alkalmazza... és a nők 40 éves nyugdíj határa nem negatív diszkrimináció?
2021. dec. 13. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Senkinek nem tenném kötelezővé!
2021. dec. 13. 15:42
 4/8 A kérdező kommentje:
3. Könnyen beszélsz dolgozz egy hetet covid osztályon és mindjárt más lesz a véleményed
2021. dec. 13. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

58 éves vagyok, tömegközlekedek naponta, ennek tetejére gyerekekkel dolgozom. Be vagyok 2x oltva, de a harmadikat nem szeretném. Ja, és sem oltás előtt, sem utána nem voltam covidos. Pedig megkehetősen sokan elkapták körülöttem, gyerekek, fiatal szülők. Szóval bem csak negatív diszkrimináció lenne, hanem marhaság is.

Oltasson, aki fél. Pl. te, kérdező.

2021. dec. 13. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
Javítás: meglehetősen, nem...
2021. dec. 13. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:

#2 Szerintem az, de be kéne adnia valakinek felülvizsgálatra az AB-hoz, csak ez olyan, hogy senkinek nem annyira fontos, hogy az ő neve legyen ott, mikor kihirderik, hogy eltörlik a nőknél a 40 év utáni nyugdíjat. Politikusként és közemberként is kb. öngyilkosság.

Nekem amúgy a csed-del is hasonló érzésem van, hogy nem kaphatnak az apák meg a 4 gyerekes nők szja mentességével is, mert ez utóbbit szerintem inkább gyesen töltött évekhez vagy máshoz kellene kötni.

2021. dec. 13. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Persze, nyírjuk ki az időseket oltással, rájuk már úgysincs szükség, csak a pénzt viszik, hosz nemsokára nyugdíjat kell nekik fizetni és különben is minél idősebb valaki, annál több egészségügyi gondja is van.
2021. dec. 13. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!