Ha valaki túlsulyos melette dohányzik gyerekorátol kevés mozgásal 60 éves az meddig élhet még?
Es mi a kerdes? Vagy meg inkabb: mit tudtal meg a valaszbol? Segitek: semmit.
Kerdezni is meg kene tanulni...
Bármeddig élhet még!!! Nem értem, hogy miért kell mindig a cigit meg a túlsúlyt felhozni, hogy biztos mert régóta cigizik meg túlsúlya is van meg fog halni! Lehet hogy pont ezektől a dolgoktól fog pont 90 éves koráig élni!
Mondok egy példát, én ismerek legalább 10 olyan ember aki 12 éves kora óta keményen dohányzik és ráadásul iszik is és túlsúlyos is, és most 80 éves és kiválóbb egészségnek örvend mint a hülye minta életet élő, másik pár ismerősöm, akik még nem dohányoztak soha, de 40 évesen már volt 2 inkfartusa, szóval ez a helyzet.
Már nem a dohányzás a vezető halálozási ok. A több millió autó mellékterméke, a gyógyszerek, vegyszerek, tartósítószerek, víz, levegő, talaj szennyezettség! Ez mind hozzájárul a korai halálhoz, és még a stresszt nem is említettem!
Nem tudom mi miatt tetted fel a kérdést, de hamarosan egyetlen ember sem fog dohányozni a földön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!