Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért kötelező annak is az...

Miért kötelező annak is az oltás aki átesett a fertőzésen és ezt tudja bizonyítani magas ellenanyagszinttel is?

Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy aki átesett a fertőzésen annak legalább olyan jó védelme van, az ilyen embereket miért kötelezik oltásra..
2021. dec. 21. 09:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
1%
Mert maga az oltás jóval kevesebb eséllyel fog lélegeztetőre juttatni, mint ha átesel a fertőzésen.
2021. dec. 21. 09:33
 12/39 anonim ***** válasza:
43%

“ Mondja ezt az,aki még az iskolába is lusta volt odafigyelni, ezért az iq-ja 30”

Na akkor hogy te is hallj valami újat:

Az IQ (gondolom erre gondoltál, iq-ról nem hallottam) nagyrészt adottság, ami kis mértékben befolyásolható. Emellett van a műveltségi intelligencia, az AQ. Ezt lehet lexikális tudással, és iskolai odafigyeléssel emelni, ami szemmel láthatóan neked nem sikerült.

Azt szeretem a szegényekben, hogy ők a kevésből is szívesen osztanak.

Nálad az ésszel pont így van. Bár ez nem olyan kellemes a környezetednek, mint amikor valaki az elemózsiát osztja meg.

2021. dec. 21. 09:34
 13/39 anonim ***** válasza:
0%
3: Én 2 Pfizer után azért adattam be a 3. Pfizert, mert egyfolytában megy a riogatás, ijesztgetés, hogy nem lesz Pfizer, elfogy, nem rendelnek újat, kiszálltak az EU-s beszerezésből, stb. stb. stb., én pedig ellenőrizetlen kínait, oroszt nem adatok be magamnak a sokféle betegségem mellé.
2021. dec. 21. 09:39
 14/39 anonim ***** válasza:
96%

ITGuy, ok, de itt arról van szó, hogy aki már átesett, azt MOST miért kötelezik oltásra, ha MOST magas az ellenanyag-szintje?

Ez számomra is érthetetlen, pedig maximálisan az orvostudomány mellett álló vagyok számos krónikus betegséggel. Tehát kell is rá támaszkodjak. De fentit nem értem.

9-es válaszomat ezúttal nem tudom, miért pontoztátok le.

2021. dec. 21. 09:41
 15/39 anonim ***** válasza:
6%
A kultúra azért megmutatkozott :) Hát igen, mikor az embernek nincs érve, se tudasa, akkor jön a szémelyeskedés, a hiszti meg a csúnya beszéd. Tipikus gyk-s szindroma, sajnálom hogy ennyire futotta
2021. dec. 21. 10:24
 16/39 anonim ***** válasza:
23%
8-as válaszomat (előbb rosszul írtam) miért kellett lepontozni? (Én nem a biológus vagyok, bár kaptam már szépeket, amikor összetévesztettek vele.)
2021. dec. 21. 10:28
 17/39 anonim válasza:
87%

Nem oltasellenes vagyok csak oltás szkeptikus,valójába a járvány mögött egy nagy biznisz összefonódás van sokan meggazdagodtak az alábbi termékekből:

-oltóanyag

-maszk

-kézfertőtlenítő

A propaganda azt nyilatkozza mindenki vegye fel az oltást kivétel nélkül mert veszélyes a többiekre nézve akkor is ha kialakult neki a természetes védettsége mert átesett a betegségen tünetmentesen vagy tünetekkel. Nagyon nagyon látszik,hogy mindenáron azt akarják elérni hogy az ismeretlen eredetű és ismeretlen mellékhatású vakcinák mindenkiben benne legyenek kivétel nélkül ráadásul ezért a gyártók semmilyen felelősséget nem vállalnak a felelősség azé aki beoltatja magát.

Azt tudjátok egyébként hogy ezt a járványt tudatosan szabadították a világra ?

2021. dec. 21. 11:10
 18/39 anonim ***** válasza:
13%
Megszólalt gödörből a lyuk. 🤣
2021. dec. 21. 11:10
 19/39 anonim ***** válasza:
68%
19# Az elválasztó plexiket se hagyd ki. Azok is gombamód megszaporodtak a boltokban, bankokban, meg ki tudja még hol.
2021. dec. 21. 11:40
 20/39 anonim ***** válasza:
19%
Kóbor János is bízott az immunrendszerében és a Gödény fan Csollány is. Az eredményét látjuk.
2021. dec. 21. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!