Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért mondják azt, hogy az...

Miért mondják azt, hogy az ellenanyag szint nem jelent semmit?

Figyelt kérdés
Két moderna oltásom van. Terhességem elején járok, orvosom rá akar beszélni az oltásra, de én terhesen nem akarok oltatni.. ellenanyag szintet akarok nézetni a biztonság kedvéért. Józan paraszt ésszel ha lesz ellenanyagom valamennyire védett vagyok. Háziorvosom viszont ezt feleslegesnek tartja....

2022. jan. 5. 11:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
10. ezt minek? nem tudnál este elaludni, ha előtte nem állsz bele ismeretlenül valakibe?
2022. jan. 5. 19:19
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
#11: előbb olvasd el mire reagáltam.
2022. jan. 5. 19:25
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Van teszt a T sejtes immunitásra is. Inkább azt nézess, ne antitestet. Ha már nincs antitest, de a T sejtes immunitás létezik, akkor ha szükséges, a T sejtes immunitás miatt lesz újra antitested.
2022. jan. 5. 20:43
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

#13: van ilyen teszt? Én úgy tudtam hogy ilyet rutinszerűen nem végeznek, csak kutatásokban, mert költséges és bonyolult.

A te döntésed, de fél év 2 oltás után gyakorlatilag a nullával egyenlő. És azért nem olyan egyértelmű ez az antitest szint mérés, mert a laborok ugyan megállapítanak egy határt, ami felett szeropozitivitást mutat, de nem lett megállapítva tényleges intervallum, hogy akkor most ekozott és ekozott vagy vedett. Szóval ha van antitested, az nem egyenlő a védettséggel. Már csak a T-sejtes immunitás miatt sem, ahogy előttem írták.

2022. jan. 6. 05:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#14: de van, 50 rugó körül, magánban.
2022. jan. 6. 08:38
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Az ilyen orvosokat meg kéne tapossni! Kérdező semmiképpen ne oltasd be magad terhesen, kitudja milyen reakciókat vált ki a babában is.
2022. jan. 6. 11:15
 17/24 anonim ***** válasza:
#15 esetleg linket kaphatok? Lehet én vagyok a béna de nem találom
2022. jan. 6. 11:23
 18/24 anonim ***** válasza:

#17: mi itt csináltattuk a sima antitest tesztet, van minden

[link]

2022. jan. 6. 11:28
 19/24 anonim ***** válasza:
63%
Azért mondjak, hogy nem jelemt semmit, hogy oltassál ész nélkül. Lehazudják már a csillagot is az égről, csak oltassál.
2022. jan. 6. 19:26
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
#19: Mindezt úgy, hogy az oltás csak részleges vedettséget ad, és azt mondják az a jó amelyik sok antitestet vált ki :))
2022. jan. 6. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!