Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csollány Szilveszter esetében...

Csollány Szilveszter esetében az oltás gyengíthette le átmenetileg annyira az immunrendszerét hogy nem tudott megbirkózni a coviddal?

Figyelt kérdés

Sok esetben hallani hogy a fertőzésre ráoltani, vagy az oltás után pár nappal elkapni a fertőzést, fokozott kockázattal jár.

Az ő esetében elég valószínű hogy pont ez történt.

Miért nem tesztelik kötelező jelleggel az embereket oltás előtt?

Arról nem is beszélve hogy az oltás után legalább egy hétre karanténba kéne vonulni az oltottaknak, pont az ilyen esetek elkerülése érdekében.

2021. dec. 30. 15:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj, hogy azt nem írják le, hogy külföldön kapott 2 Pfizert is. Itthon meg a Janssent.

Ezért sok magyar azt hiszi, csak 1 oltása volt. Pedig 3.

2021. dec. 30. 17:10
 22/70 anonim ***** válasza:
64%
21@ Igaz de kimagyarázzák a szakik azt kammolják betanulva A, hogy rejtett betegsége volt B, eltitkolta hogy fertőzött 3,nem lett volna szabad keverni a szérumokat , 4, heves oltasi allergiás reakció .Miközben mindben ugyanaz a méreg van a választás álca ...
2021. dec. 30. 17:19
 23/70 anonim ***** válasza:
67%
Én is ezt olvastam egy ausztriai cikkben, hogy atlétikát tanított gyermekeknek, ahhoz már oltott kellett legyen megkövetelték, már két pfizerre kapta 3. 4. letudva egyben a janssent. Szerintem a janssen túl erős egyben két adagnak megfelelő van.
2021. dec. 30. 17:26
 24/70 anonim ***** válasza:
78%

Nem olvastam el minden választ, de én ezt a magyarázatot tartom valószínűnek nála, 1.44-nél kezdődik a lényeg:

[link]

2022. jan. 6. 07:12
 25/70 anonim ***** válasza:
97%
Ezt már nem tudjuk meg, az életébe került. 😫
2022. jan. 24. 18:23
 26/70 anonim ***** válasza:
97%
Elment a bajnok igen, nyugodjon.
2022. jan. 24. 18:37
 27/70 anonim ***** válasza:
100%

Igen, anyukám is nemrég mondta, hogy meghalt. Szegény.. Nyugodjon békében!

Állítólag 3 oltása volt, 2 Pfizert kapott Ausztriában. Egy Janssent meg itthon. De ki tudja, a Pfizer igaz-e.

2022. jan. 24. 20:08
 28/70 anonim ***** válasza:
81%
Covidos volt, ráoltottak ezért halt meg. Ha nem kapott volna oltást még ma is élhetne.
2022. jan. 25. 10:09
 29/70 anonim ***** válasza:
86%

Először a Média hazudott, hogy nem volt oltva. (Pl. HVG) Később bevallották, hogy egy Janssent kapott.

Talán ezután sokan elgondolkodnak, hogy oltatnak-e. És kiderül végre az igazság, hogy többen meghaltak az oltás következményében.

Remélem eljön a nap amikor az egeszért az igazi felelősök a börtönben ülni fognak....

2022. jan. 25. 10:09
 30/70 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen hiteles forrás nincs az oltottságáról #29. Családtag stb. Nem nyilatkozott ebben az ügyben.
2022. jan. 25. 11:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!