Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csollány Szilveszter esetében...

Csollány Szilveszter esetében az oltás gyengíthette le átmenetileg annyira az immunrendszerét hogy nem tudott megbirkózni a coviddal?

Figyelt kérdés

Sok esetben hallani hogy a fertőzésre ráoltani, vagy az oltás után pár nappal elkapni a fertőzést, fokozott kockázattal jár.

Az ő esetében elég valószínű hogy pont ez történt.

Miért nem tesztelik kötelező jelleggel az embereket oltás előtt?

Arról nem is beszélve hogy az oltás után legalább egy hétre karanténba kéne vonulni az oltottaknak, pont az ilyen esetek elkerülése érdekében.

2021. dec. 30. 15:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
44%
Már az oltások megkezdésekor jellemző lett, hogy az oltottak annyira lebetegedtek, hogy kórházi ellátásra szorultak és többen frissen oltva kerültek lélegeztetőre, tavasszal tele volt velük a kórház, mondhatni ők voltak a 3. hullám. Erre mindig az volt a magyarázat, hogy már éppen betegek voltak mikor ráoltottak, pont véletlenül egybesett a két dolog. Én ebben mindig kételkedtem. Nekem úgy tűnt kifejezetten az oltás tesz velük valamit. Háromszor oltakozókat nem igazán ismerek így nem tudom most a 3. oltással is ez van-e de a tavaszi első két oltásokkal ilyen példákkal tele volt a környezetem.
2021. dec. 30. 16:29
 12/70 A kérdező kommentje:
#8 "A cikkben említett L. Tamás az oltásellenesek egyik legnagyobb szentgrálja" Ezt mire írod?? Én rákerestem, de egyáltalán nem tűnik oltásellenesnek.
2021. dec. 30. 16:32
 13/70 anonim ***** válasza:
39%
Az az orvos, aki a betegéről az újságíróknak ad ki információt, nekem nem hiteles.
2021. dec. 30. 16:32
 14/70 anonim ***** válasza:
55%
Csollány pont az oltástól lett ilyen beteg. Nem véletlenül ellenezte az oltást.
2021. dec. 30. 16:39
 15/70 anonim ***** válasza:
76%

#13: Akkor nagyon jó, mert például Merkely is ezt teszi, és ő sem hiteles.

De hogy oltott volt, azt én is meg tudom erősíteni, mert az egyik barátnőm ott nővér, ahol fekszik, és ő is mondta, hogy bizony oltott volt.

2021. dec. 30. 16:41
 16/70 anonim ***** válasza:
63%
Belegondolok, hogy milyen szar lehet most az oltásfanatikusoknak ez a pofáraesés, hogy kiderült, hogy oltott volt a fő bezzegpéldájuk. Most erőlködnek, hogy kitaláljanak valami hazugságot, de ez már nem megy, ezt beszopták, új ellenség kell. Ráadásul Damu is két oltás után halt meg, miközben az oltatlanok többségénak kutya baja, úgyhogy egyre kevésbé hiteles az oltáspropaganda. Szóval most már lehet aggódni és rettegni az oltás hosszútávú mellékhatásai miatt is.
2021. dec. 30. 16:47
 17/70 anonim ***** válasza:
61%
Az emberek naivak és elfogadják a tv összes hazudozasait , abban a tevedesben vannak hogy ez a legjobb kor , velük nem történhet rossz , a hivatalok ertünk vannak , betegseg kinok ellen csak a pirula műtét segít . Ez pont ellentétes . Reklamok túlzott igeretek hazugsagok , a kampányok is . A lisztkukac most hivatalosan bekerült az elelmiszer nagykönyvbe . Utana lehet keresni , nutria patkány is benbe van de az ellen sem tiltakoznak ...
2021. dec. 30. 16:50
 18/70 anonim ***** válasza:
28%

"Ezt mire írod?? Én rákerestem, de egyáltalán nem tűnik oltásellenesnek."

Tessék felmenni a facebook oldalára és megnézni mit posztol, és miket kommentelnek alá.

"#13: Akkor nagyon jó, mert például Merkely is ezt teszi, és ő sem hiteles."

Merkely mikor mondott el egy adott pácienséről nagy nyilvánosság előtt egészségügyi adatokat?

2021. dec. 30. 16:50
 19/70 anonim ***** válasza:
66%

"Van erről valami hiteles forrás, hogy kapott oltást, és ha igen, mikor?"

"A cikkben említett L. Tamás az oltásellenesek egyik legnagyobb szentgrálja és hivatkozási alapja."

Nagyon érdekes dolog ez. Arra nem volt a világon semmi szükségetek, hogy az oltatlanságát hiteles forrás közölje. Azt csont nélkül, mert azt jólesett hinni. Gödényeket osztott oszt jóvan, bizonyíték pipa. Mikor kiderül, hogy oltott volt? Mikor meghasonultok a kis hitrendszeretekben na akkor már rögtön Müller Cecília hivatali pecsétes igazolása kellene. Nagyon érdekes. Meg amúgy is milyen élteszerű, hogy Letoha érdeke csak úgy passzióból kitalálni az egészet, csak szórakozásból hazugsággal lejáratni saját magát és gyalázni az élet halál közt lebegő barátját, családját, világos! Komikus ahogy megpróbáljátok fenntartani a meggyőződéseteket immár minden áron.

2021. dec. 30. 16:51
 20/70 anonim ***** válasza:
31%

"Nagyon érdekes dolog ez. Arra nem volt a világon semmi szükségetek, hogy az oltatlanságát hiteles forrás közölje. Azt csont nélkül, mert azt jólesett hinni. Gödényeket osztott oszt jóvan, bizonyíték pipa. Mikor kiderül, hogy oltott volt? Mikor meghasonultok a kis hitrendszeretekben na akkor már rögtön Müller Cecília hivatali pecsétes igazolása kellene. Nagyon érdekes. Meg amúgy is milyen élteszerű, hogy Letoha érdeke csak úgy passzióból kitalálni az egészet, csak szórakozásból hazugsággal lejáratni saját magát és gyalázni az élet halál közt lebegő barátját, családját, világos! Komikus ahogy megpróbáljátok fenntartani a meggyőződéseteket immár minden áron."

Tehát szerinted hülye következtetés az, hogy ha az embernek a facebook oldalát órákig pörgetheted, és semmi mást nem találsz, csak oltásellenes dolgokat, konteókat, Gődényt és társait akkor gyanítható hogy nincs beoltva? Ez kb. olyan, hogy egy 10 éve alkoholista emberre rámondani, hogy a következő nap is ugyanúgy be fog rúgni, az rágalom és nincs rá semmilyen jogalap. Vagy éppen egy többször is elítélt pedofilt nyugodtan engedjünk gyerekek közé n+1 alkalommal is, hiszen a múlt nem predesztinálja a jövőt ugyebár, nincs ok-okzat összefüggés.

Mellesleg, hogy ha annyira hisztek a fent említett orvosnak, érdemes tovább görgetni a posztjait, mert egyikben pont azt állítja, hogy az erős, sportos, nagy terhelésnek kitett szervezetekben, valamint a szteroidokat használó embereknél kiemelten veszélyes a covid ;).

2021. dec. 30. 16:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!