Vannak itt olyan személyek, akik meg kapták a védőoltásokat és utána olyan mellékhatások jöttek elő amire nem számított, és a mai napig ezekkel kell együtt élni-e, és az orvosok is csak rázzák a fejüket, hogy nem tudnak ellene tenni semmit?
Mellékhatások.
Fejfájás, menstruációs bajok, mellkasi fájdalom szív tájékán, ki ütések a testen... stb...
El térve attól, hogy ki milyen fajta vakcinát kapott.
Egyre több embert ismerek meg személyesen, akik meg kapták az első és második oltást, és azóta rosszabb állapotban vannak, mint az oltás előtt.
Sajnos én is.
Akik kirakat emberek, már bizonyították, hogy nem értenek hozzá. Ilyenekkel hiába példálózol. Pénzért bármit és az ellenkezőjét is megteszik, úgy tűnik. Nem sértődtem meg semmikor, jót nevetek rajtad, mert tényleg idióta vagy. :D
És még mindig: egyedül Te nem tudsz értelmezni egyetlen kommentet sem. Olvass már vissza egy 35-40 hozzászólást és próbáld már meg értelmezni. Nem nehéz. Mindamellett tudok angolul, ellenben Veled én tényleg végeztem egyetemet, nem is "büfészakon". Msc diplomám van, jeles minősítéssel. De nem kell neked bizonygatnom semmit, ahogy neked sem kellene, mert azonfelül, hogy felesleges, a Te esetedben még hazugságra is alapszik.
Értem én, hogy figyelemhiányos vagy és itt éled ki magad gyk-n de mi nem a játszó pajtársaid vagyunk úgyhogy ha értelmes kommentet nem tudsz ideírni, akkor jobb lenne, ha semmilyet nem írnál, mert unalmas. :D Ezzel pedig az a baj, hogy már lassan nevetni sem tudunk rajtad, mert inkább szánakozunk, hogy ennyire együgyü vagy.
"Akik kirakat emberek, már bizonyították, hogy nem értenek hozzá. Ilyenekkel hiába példálózol"
Aha, szóval ezen a szinten vagy, hogy a tv-ben sem tudod eldönteni, hogy mi az igaz és mi nem, így nehéz segíteni rajtad. Aki suerint Boldogkői nem ért hozzá, mikor az orvosi karon tanít és elosmert professzor, azzal bajok vannak fejben. A többi ömlengésed megint a szokásos puffogás, se értelme, se semmi valósag alapja, de hát ezt már tőled megszokhattuk.
Imback: senki sem tagadja a mellekhatásokat. Azzal van a baj, mikor valaki, aki nem ért hozzá, de okoskodii, hogy márpedig a rengeteg pukizása is már az oltástól van, miközben erre semmi bizonyítéka, se tudása, hogy ezt megállapitsa, de akkor is kötik az ebet a karóhoz. Ezzel rengeteg tévhitet terjesztenek el és ebből van a probléma és húzódik a vírus terjedése még mindig, mert a rengeteg hoax infó miatt az olyanok sem oltatják be magukat, akiknek semmi baja nem lenne, de a buta emberek miatt már rettegnek az oltastól.
Mint minden gyógyszernek, ennek is vannak mellékhatásai, közel sem annyi, mint egy átlag gyógyszernek, csak a nagy számok törvénye alapján tűnik úgy, mintha.
Mellesleg "Egy ismerősöm - középkorú férfi - az oltás óta -Pfizer- mindig fáradt és rosszul érzi magát."
Igen, az én ismerőseim, akik a covidot elkaptak, azoknak is ugyanez a problémája,annak is, aki nincs 1x sem oltva
"az olyanok sem oltatják be magukat, akiknek semmi baja nem lenne" - Kik azok, akik "olyanok"? Honnan lehet előre tudni, kinek lesz és kinek nem lesz tőle baja? Mitől függ ez, valami egyéni adottságtól, vagy esetleg attól, hogy éppen melyik tételből (batch) származik az az oltóanyag, amit beadnak neki?
Nem, nem a batch-től függ.
"az olyanok sem oltatják be magukat, akiknek semmi baja nem lenne" - Kik azok, akik "olyanok""
Azok, akik ha beoltatták volna magukat, semmi nem történt volna az égvilágon. Minr ahogy az a kontroll csoporttal is történik, utólag derül ki. Bármilyen gyógyszer esetén sem tudod előre, hogy hogy reagál a szervezeted, melyik mellékhatás fog rád vonatkozni, csak eddig senkit sem zavart, gondolom eddig nem is tudtátok mennyi mellékhatása van egy sima fejfájás csillapítónak.
"Gondolom, szerinted az a 12 éves kislány az oltástól függetlenül is éppen stroke-ot kapott volna."
Mert korábban sosem kapott még stroke-ot gyerek mi? Sem agyvérzést, mikor megszületett valaki, sem leukémiás nem kehet egy gyerek. Ha elüt egy autó oltas utan, azt ne fogd már kérlek az oltásra, csak ha be tudod bizonyítani, hogy attól volt, merr így csak kiröhögteted magad
57: a fodrásznöm is stroke ot kapott pfizer utàn.
De, valòban , azelőtt is kaptak stroke-ot az emberek, de hogy egêszséges emberek miért pont az oltás utàn kaptak stroke-ot hmmm várj hadd tippeljek a te logikád szerint: Véletlen? :D jò sok véletlen van akkor a világban. :D Ezúton élnék itt egy figyelmeztetéssel, nők akik fogamzásgàtlòt szedtek, mindenféleképpen számoljatok azzal, hogy fogamzásgátló+Pfizer megnöveli a trombózisveszélyt, a fogamzásgátlô már önmagàban emelt trombózis kockàzatot jelent, gondolom a nőgyógyász ezt elmondta. Ha ehhez mèg genetikai hajlam is adott, akkor borítékolható a baj. Mindenképpen ajánlott egy átfogó genetika csekk elvégzése a trombózisra való hajlam megállapítása érdekében. Sajnos ez nem ingyenes, pênzbe kerül. Vigyázzatok magatokra! Plusz Tipp tőlem: minden nap D-Vitamint és K2 vitamint tolni. A D-Vitamin szintjét is meg tudja tudni mindenki személyre szabottan-ez is sajnos fizetős és a normál vérvétel nem tartalmazza. A D-Vitamin szint az immunrendszerrel van összefüggèsben és sajnos a napon való tartózkodás nem elég a megfelelő szint elérèséhez. Én a vizsgâlatokat a Gellért klinikán végeztettem, Budapester.
"Azok, akik ha beoltatták volna magukat, semmi nem történt volna az égvilágon. Minr ahogy az a kontroll csoporttal is történik, utólag derül ki. Bármilyen gyógyszer esetén sem tudod előre, hogy hogy reagál a szervezeted, melyik mellékhatás fog rád vonatkozni, csak eddig senkit sem zavart, gondolom eddig nem is tudtátok mennyi mellékhatása van egy sima fejfájás csillapítónak."
Hát nem nyugtattál meg. Oltassam be magam, és akkor majd meglátom, én leszek-e az az 1 az x ezerből, aki súlyos mellékhatást tapasztal. Hát köszi, inkább nem kockáztatnék, a családomnak még szüksége van rám. A COVID-on már átestem pár hete, nem kerültem kórházba, lélegeztetőgépre, már teljesen jól vagyok.
Alumínium az oltasban? Ne haragudj, de én ezzel a böszme értekrenddel nem tudok azonosulni, erre mondom azt, hogy tanulni nem szegyen és utana nézni sem a dolgoknak, hajra!
Az, hogy aki oltott az mehet akárhova, te meg nem, az nem szemelyiségi jog megsértése...
Imback, hogy neked minden ismerősöd és ismerősöd gyereke stroke-t kapott, ez valami bámulatos :D Még esetleg valaki, a műkörmösöd vagy a burkolód esetleg? Szerintem ennyi ésszel te ne adj tanácsokat másnak egészségtemaban, mert az ilyen embereket nevezik kuruzslónak vagy természetgyogyásznak. A fogamzásgátló önmagában okozhat strokeot, felesleges a Pfizerrel példálozni,semmi köze hozzá. Ha ennyire fosol tőle, akkor kérj más fajta oltást.
Mo nagy része sz.rul táplálkozik (bár szerintük a magas koleszterinszint is teljesen egészséges,csak az orvosok állítják, hogy nem), dohányzik, csodálkoznak ha sztroke-t kapnak, de persze ez csak az oltás miatt van :)
Attól, hogy valaki retteg valamitől, nem kell kamu dolgokat kitalálni, csak hogy erről elterelje a figyelmet, mert ez nagyon gáz.
"Oltassam be magam, és akkor majd meglátom, én leszek-e az az 1 az x ezerből, aki súlyos mellékhatást tapasztal. Hát köszi, inkább nem kockáztatnék, a családomnak még szüksége van rám. "
Akármilyen oltast választhatnál, az Astraról is bebizonyosodott, hogy nem okoz vérrögöt, de van rengeteg más fajta oltás is. De nem, tájékozódni azt smafu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!