Ha valaki covidos személlyel él együtt,mennyi az esélye,hogy elkapja?
Figyelt kérdés
Pl,akinek valamelyik családtagja covidos volt,ott átment az egész családon?2021. dec. 15. 05:18
1/9 A kérdező kommentje:
Aki járt így,azok próbálták kivédeni valahogy vagy esélytelen?
2021. dec. 15. 05:22
3/9 A kérdező kommentje:
Ha nincs beoltva.
2021. dec. 15. 06:01
4/9 anonim válasza:
Ja, nem tudom. Hülyékkel nem foglalkozom.
5/9 anonim válasza:
Barátom és az anyukája covidos volt, egy háztartásban éltem velük és nem kaptam el. (2 oltás után, 2 dik után 5 hónap telt el)
6/9 anonim válasza:
Igaz nem családtag, de kettő másik emberrel laktam egy albérletben tavasszal (mindenkinek külön szobája volt, konyha és fürdő közös), egyikünk se volt akkor még beoltva. Én egyik lakótárstól kaptam el, aztán ő pár hétre haza is ment. Másik lakótárs végig ott volt, de ha minden igaz ő nem kapta el tőlem sem (pedig olyan 3 hétről beszélünk). Általában saját szobámba voltam, ha közös helyiségeket használtam, akkor maszkot hordtam és kesztyűt, amihez hozzáértem lefertōtlenitettem és szellőztettem.
7/9 anonim válasza:
50% Vagy igen, vagy nem. Kolléganőm elkapta, a párja, akivel együtt alszik nem. Másik kolléganő a férjétől kapta el, úgy, hogy amennyire tudtak elkülönültek, tartották a távolságot stb.
8/9 anonim válasza:
A vírusok ilyenek. Mint egy lottó. Nem tudni. Tapasztalatból se fogod tudni.
Mondok pár példát, de semmit se jelent.
amikor még nem is volt oltás, 3 együtt lakó párról tudtam
Pasi- barátnője - csaj nem kapta el.
Pasi tesója nem, de az ő pasija igen.
(ezek a tesók nagyitól kapták el, aki meg is halt)
Kistini fiú- anyuka, aki ápolgatta, puszilgatta- ő nem.
9/9 anonim válasza:
Kolléganőm párja a bárányhimlőt szedte össze úgy pár hete, hogy nem is volt gyerek közelben, nemhogy bárányhimlős gyerek közelében.
Sose fogja megtudni, hogy hol és mikor kapta el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!