Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vannak itt olyan személyek,...

Vannak itt olyan személyek, akik meg kapták a védőoltásokat és utána olyan mellékhatások jöttek elő amire nem számított, és a mai napig ezekkel kell együtt élni-e, és az orvosok is csak rázzák a fejüket, hogy nem tudnak ellene tenni semmit?

Figyelt kérdés

Mellékhatások.

Fejfájás, menstruációs bajok, mellkasi fájdalom szív tájékán, ki ütések a testen... stb...

El térve attól, hogy ki milyen fajta vakcinát kapott.

Egyre több embert ismerek meg személyesen, akik meg kapták az első és második oltást, és azóta rosszabb állapotban vannak, mint az oltás előtt.

Sajnos én is.

2021. dec. 29. 16:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/171 anonim ***** válasza:
6%

:D látom a picsogás továbbra is megy, de csak még lejjebb süllyedtek a dagonyába, mert értelmes kommentre se futja :)

Ti látjátok értelmét az ócska kommentjeiteknek? No látjátok, így kívülről nézve is irtó gáz, hát még nektek milyen ciki lehet :)

"Ezért tiltottak ki és kellett újraregisztrálnod?"

Segítek: továbbra sem vagy képes megkülönböztetni két hozzászólót, akinek válaszolgatsz."

Drágám, én neked írtam,akinek se neve, se szavazata, nem másnak. Ennyit sem vagy képes értelmezni? :)

szegény kis kitiltott butuska :(

Jó nézni a vergődéseteket, mindig örömmel tölt el, mikor egy értelmi fogyi oltásellenes saját magát égeti be, aztán órakig mentegetőzik és előadja a tipik gyk-s sablon dumákat :)

2021. dec. 30. 23:16
 42/171 anonim ***** válasza:
85%
#41! Volt már olyan, hogy a Kérdező kérdésére is sikerült válaszolnod, vagy csak fölöslegesen rontod itt a levegőt? Gondolom, már az első betűknél elakadsz. Nem hozott neked a Jézuska egy ábécés könyvet?😢
2021. dec. 30. 23:22
 43/171 anonim ***** válasza:
88%

Hagyjátok rá, egy troll. De tényleg. Abból is a butábbik fajta. :)

Egy ideig szórakoztató de mostmár inkább csak unalmas.

2021. dec. 30. 23:23
 44/171 anonim ***** válasza:
83%

"mint virológus, itt veled ellentétben én értek a témához"

Ha meg a főzés rovatban szólsz hozzá, akkor sztár séf vagy, akiért Michelin csillagos éttermek versengenek, ha az állatok kategóriában, akkor állatorvos, és ha esetleg betévedsz a tudomány kérdéskörbe is itt a gyakorin, akkor - a kérdés jellegétől függően - alkalmazott fizikus, tengerbiológus vagy elméleti fizikus a NASA-nál.

2021. dec. 30. 23:33
 45/171 anonim ***** válasza:
7%

:) az összes sablonos gyk-s dumát elpuffogtattatok már vitakultúra híján, vagy vagy még valami? :) Mert eddig 2-3-t ismételgettetek, szerintem van ott még pl. "én vagyok az angol hercegnő" duma se volt még úgy látom.

"Volt már olyan, hogy a Kérdező kérdésére is sikerült válaszolnod, vagy csak fölöslegesen rontod itt a levegőt?"

Én veled ellentétben válasszoltam, nem csak erre a kérdésre, hanem másikra is, sőt, egyetemen te magad is feltehetsz kérdést az oktatónak. Vagyis te nem, idegeneket nem engednek be, te biztos nem kérdezhetnél tőlem :)

Ti a kérdésre nem válaszoltatok, szimplán a korcs nézeteteket próbáljázok másra is átragasztani, de tények nélkül senkit sem sikerül meggyőznötök,a kamu sztorikkal is lebuktatok, így most hisztiztek, mint egy óvodás kétségbeesetten :)

Fogadjátok meg srácok a tanácsom, és tanuljatok, talán eljuttok egyszer arra a szintre, hogy tudjatok a tudományos cikkeket is értelmezni, nem csak az indexen levőket :)

Jah tudom, most megint az uncsi duma jön, hogy jaj te nem vagy biológus, jaj te h.lye vagy, jaj bla bla nincs már más közhely a tarsolyomba így szimplán csak vihancolok. :)

Nagyon egyediek vagytok :)

2021. dec. 30. 23:41
 46/171 anonim ***** válasza:
87%

45

"egyetemen te magad is feltehetsz kérdést az oktatónak. Vagyis te nem, idegeneket nem engednek be, te biztos nem kérdezhetnél tőlem :)"

Nem akarlak bántani, de a viselkedésed pszichés zavarra utal.

Lehet, hogy te is megsínyletted, hogy sajnos pszichiátria betegek is maradtak megfelelő ellátás nélkül a járványügyi helyzet miatt.

És az a szomorú, hogy ezt egyáltalán nem poénnak szántam.

2021. dec. 31. 00:01
 47/171 anonim ***** válasza:
71%
#46! Sajnos, ez a legvalószínűbb. Nagyon sok pszichiátriai beteg ellátatlanul maradt.😟Ékes bizonyítéka a #45-ös példány.
2021. dec. 31. 00:15
 48/171 anonim ***** válasza:
20%

Aham, látom, nem futja újra, csak a régi klisékre :) Ez már nagyon szánalmas, hogy nincs egy önálló gondolatortok. Nincs érvetek és vitakulturátoo, ezért leírjátok minden kommentbe, hogy pszichés beteg és társai :( Mi lenne, ha picit összeszednétek magatokat és érvekez írnatok, kutatásokat, eredményeket és talán egy vitaból nem úgy kerülnétek ki, mint itr, szánalmas bolondként.

Mellesleg még mindig ott tartunk, hogy a kérdés szerint van-e valakinek az oltástól baja, erre ti a gyk-n és a neten olvasott szokásos tüneteket ideböfögtétek remélve, hogy majd a kérdező beveszi. Egy kicsit kiszíneztétek a sztorit is, amit kitaláltatok hozzá. Persze orvos nem látott titeket, a szivritmuszavart, ami vagy nincs is, vagy eddig is volt, nem vizsgáltattatok ki, hogy esetleg hisztaminintolerancia miatt van-e, ami rendkívül gyakori, neeem, szerinretek egyből az "ótástól" van, mert hát a 2 bites agyatokkal és a műkörmös végzettségetekkel még szép, hogy jobban tudjátok. Hipohonder módjára napról napra fedeztek fel újabb "komoly" tünetet, amit persze csakis az oltás okozhat. Csak hát biosz tudás nélkül nem tudjatok, hogy miképpen, nem tudjátok, hogy működik a saját testetek, mert sejtbiológia sem tanultatok, gondolom még az mRNS sincs meg, hogy micsoda. De okoskodni meg puffogni azt tudtok :) Na barátaim, ez a Dunner-kruger hatás, mikor az ilyen szerencsétlenek azt hiszik, hogy értenek a témához és próbáljak beadni a bugyuta elméleteiket annak, aki valóban ért is hozzá

2021. dec. 31. 09:19
 49/171 anonim ***** válasza:
72%

Bizony, azt hiszed, hogy értesz hozzá, közben fogalmad sincs róla. :) Ráadásul szerinted mindenki bolond csak Te vagy helikopter.

Nem hiszem, hogy megfelelő végzettség nélkül bárki is azt hinné (normális emberként), hogy ért hozzá. Az orvosok, kutatók sem igazán értenek hozzá, tapogatózás az egész, főleg amikor a vírus mutálódik.

Viszont Te úgy hiszed, hogy értesz hozzá. Virológiához semmi közöd, az már kiderült, üres szavakkal dobálózol. Állításod alapján egyetemet végeztél de a helyesírás nálad olyan, mint a démonnak a szentelt víz. :D

Hibásan írsz, a mondataid jórésze helytelen nyelvtanilag. Olvasni tudsz de értelmezni nem, itt van a legnagyobb gond trollocska. Kicsit összeszedhetnéd magad vagy inkább adok egy vödröt és hordd el magad, mert tényleg unalmas. :D

2021. dec. 31. 10:12
 50/171 anonim ***** válasza:
9%

Volt már egyszer, hogy egy válaszra reagáltál és nem ilyen sértődött gagyi kommentet írtál? :D Nem, biztos Boldogkői Zsolt és társai, akitől annó én is tanultam, biztok ők is azt hiszik, hogy nem értenek a sejtbiológiai folyamatokhoz, aminitt a téma :D Biztosan. Te azt hiszed, hogy az oltás egy külön kategória, és mivel azr hiszed, hogy egy teljesen új dolog, ezért senki sem ért hozzá. Nagyon el vagy tévedve, de ez is bizonyítja,hogy mennyire nem értesz hozzá. A Pfizer oltása új, de a technológia nem, az több 10 éves, azóta dolgozunk vele, de ha nem tennénk, akkor is tudjuk mi az az mRNS, veled ellentétben és tudjuk mit okozhat a szervezetben és mit nem.

Az meg már a te szegénységi bizonyítványod, hogy az összetett mondatokat nem tudod értelmezni. Nem csoda, hogy az angol nyelvű szakcikkekkel már meg sem próbálkozol, ezek után gondolom az sem menne neked

2021. dec. 31. 10:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!