Oltatlannal ti szívesen dolgoztok együtt a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Én próbálom kerülni őket nem szeretnék elkapni semmit tőlük utálom őket ti hogy vagytok vele?2021. júl. 21. 12:42
1/40 anonim válasza:
Nem érdekel ki van oltva, ki nincs.
Én azt utálom, mikor valaki ilyen ostoba mint te
2/40 anonim válasza:
En nem is tudom ki van beoltva es ki nem.
3/40 anonim válasza:
Nem szívesen. De nem utálom őket. Illetve sajnos, oltott is hordozhatja a virust, át is adhatja. Ugyanugy fertőz, fertőzhet, csak enyhébben veszeli át a betegseget az aki oltott.
4/40 anonim válasza:
Utálod őket? Most komolyan, normális vagy?
5/40 anonim válasza:
Egészségesnek hívják az " oltatlant". És csak halkan súgom meg, hogy a beoltottak, pl te is fertőzhetsz, sőt el is kaphatod a covidot ugyanúgy. És nem lettél halhatatlan sem.;)
6/40 anonim válasza:
Be vagy oltva, védett vagy, miért félsz egy oltatlantól? Esetleg úgy érzed, mégsem vagy védett?
7/40 anonim válasza:
Roppant otromba kérdés/kinyilatkoztatás... Kb. szégyelld magad. Oltasd be magad, ha jónak gondolod, és kész. A kollégád ugyan így eldönti majd.
8/40 anonim válasza:
Inkább az oltatlanoknak kell félni az oltottól, főleg ha betegségei miatt nem oltathat, mert az oltottak is hordozhatják tünet nélkül a vírust.
9/40 anonim válasza:
80% oltott nálunk, az én csapatomban csak 1 nem.
Sinopharmot kaptam, nemsokára szteroidot fogok szedni, így aggódom a negyedik hullám miatt, de egyelőre még nem durvák a számok, nemcsak, mert a kormánynak most nyáron ez az érdeke, hanem valószínűleg amúgy sem.
10/40 anonim válasza:
Én pl. immunszupresszált vagyok, hiába kaptam meg 2 oltást, nem vagyok védett. Szóval én kifejezetten aggódok, hogyha oltatlan van a munkahelyemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!