Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki szerint az oltás kifejezet...

Aki szerint az oltás kifejezetten ront a helyzeten (pl betegebb lesz az ember), az mivel magyarázzá ezt?

Figyelt kérdés
Illetve ha nem oltás... Akkor mivel védekeznétek?
2021. dec. 27. 23:59
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
23%
Itt egyedül te vergődsz, én röhögve irkálok neked vissza, ahogy eddig is, te találsz ki újabb marhaságokat idegességedben, de ne zavarjon :)
2021. dec. 28. 19:17
 32/45 anonim ***** válasza:
62%

A személyes tapasztalat miért nem elég indok?

Persze tudom, a propagandának kell hinni, nem a szememnek. Mert ugye ha azt mondják, hogy a szar édes, de te megkóstolod és neked nem izlik, akkor elhiszed, hogy édes és jóízűen megeszed, akkor jó állampolgár vagy, viszont ha ki mered mondani, hogy de hát én nem ezt tapasztaltam, akkor meg rossz. Szóval mégegyszer kérdezem, miért nem elég indok a személyes tapasztalat?

2021. dec. 28. 19:35
 33/45 anonim ***** válasza:
0%
Ok.
2021. dec. 28. 19:36
 34/45 anonim ***** válasza:
38%

Ki kell hangsúlyozni, hogy a Covid elleni oltásokat nem 1-1,5 év alatt fejlesztették ki.

A 2003-ban megjelent SARS-CoV vírus ugyanabba a vírus családba tartozik, mint ez a mostani járványért felelős vírus. Az ellen már volt védőoltás!

Azok az állítások, hogy a mostani oltások sebtében, kipróbálatlanul, tapasztalat nélkül lettek bevetve, hamisak.

2021. dec. 29. 03:07
 35/45 anonim ***** válasza:
35%
Rontani nem ront a helyzeten, de amúgy az megvan, hogy több mint 6 millió ember be van oltva, és egy deka előrelépés nincs? Ugyanannyi a napi halálozás, a korházba kerülés, az új fertőzött, stb... stb... mint amikor még egy darab vakcina sem volt az országban? Tehát akkor mit érnek a vakcinák? 6 millió beoltottnál kb. észre se kéne vennünk, hogy járvány van.
2021. dec. 29. 09:13
 36/45 anonim ***** válasza:
70%
#35 6 millió beoltott, minimum 2X de inkább 3X oltva, azt se felejtsd ki, enyhén szólva árnyalja a képet.
2021. dec. 29. 09:50
 37/45 A kérdező kommentje:
Az megvan, hogy most szinte semmilyen intézkedés nincs itthon, továbbá sokkal fertőzőbb törzs terjedt (a delta) és mégis kevesebb az elhunyt, mint tavasszal, amikor a brit terjedt és tele voltunk intézkedéssel?
2021. dec. 29. 10:03
 38/45 anonim ***** válasza:
86%
Nem olvastam el az összes választ, egyébként ADE-nek hívják a hatásmechannizmust, nézz utána ha érdekel. Más vakcikát is vontak vissza emiatt szóval nem az őrült alufóliasapkások találták ki. Ezen kívül vannak arra bizonyítekok hogy az oltás rombolja a sejtes immunitást (így csak az antitestesre hagyatkozhat az ember) de ezt nem tudom milyen mechanizmus alapján van. Továbbá mivel ezek nem evolution-proof vakcinák ezért könnyen lehet hogy az oltás miatt halálosabb mutációk alakulnak ki (a marek-betegségnek nézz utána ha érdekel).
2021. dec. 29. 16:39
 39/45 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Ennyire jó az oltás.

2021. dec. 29. 19:41
 40/45 anonim ***** válasza:
32%

Szeretnék a valaszadok közül azzal beszélni, attol kérdezni pár dolgot, aki immunológiai ismeretekkel rendelkezik, virologus vagy legalább sejtbiologus esetleg vegyész.

Köszönöm.

2021. dec. 29. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!