Aki szerint az oltás kifejezetten ront a helyzeten (pl betegebb lesz az ember), az mivel magyarázzá ezt?
Figyelt kérdés
Illetve ha nem oltás... Akkor mivel védekeznétek?2021. dec. 27. 23:59
11/45 anonim válasza:
A covid okoz vérrögöt, nem az oltás :D Legalább nézzetek már utána az infóknak.
12/45 anonim válasza:
A Covid is okozhat vérrögöt, de az AstraZeneca védőoltásról nem azért lehetett márciusban azt olvasni, hogy már akkor több, mint egy tucat országban, - köztük főleg európai országokban (pl. Svédország, Hollandia, Németország, Ausztria, Olaszország, Norvégia, Dánia) - leállították az alkalmazását, mert a Covid vérrögöt okoz, hanem mert elegendő bizonyíték volt arra, hogy ez az oltás vérrögöt okoz az oltottak egy részénél.
13/45 anonim válasza:
Nem, az astrazeneca okozHAT, 1 millió oltásból kb..15 esetben, míg a koronavírus meg több, mint 300x nagyobb gyakorisággal. Ezeknek az infóknak te magad is utánaolvashattál volna és akkor nem tűnnél konteós birkánam a félreértelmezett infóiddal. Nyugodtan üsd be a google scholarba a kulcsszavakat és böngéssz, mert úgy látom még az átlagosnál is kevesebbet tudsz a témáról.
14/45 anonim válasza:
Én csak remélem, ha nem is ér semmit az oltás, legalább nem is árt hosszútávon.
15/45 A kérdező kommentje:
Senki se a kérdésre válaszolt...
2021. dec. 28. 09:38
17/45 anonim válasza:
Én védekezni gumival védekezek, szerintem az oltás arra nem alkalmas.
19/45 anonim válasza:
Kérdező, mondtam, hogy nem fogják megindokolni, mert semmilyen épkézláb érvet sem tudnak mondani, csak a sablon konteós birka szöveget nyomják, ami minden tudományos alapot és logikát nélkülöz. Vuta emberektől ne is várj mást
20/45 anonim válasza:
09:41 Te Isten barma, ott van egy több mint 1 órás videó ahol elmagyarázzák tudományosan miért. De te jössz a primitív birka szövegeddel mert ennyi az össz tudásod. Ez vagy te. D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!