Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki szerint az oltás kifejezet...

Aki szerint az oltás kifejezetten ront a helyzeten (pl betegebb lesz az ember), az mivel magyarázzá ezt?

Figyelt kérdés
Illetve ha nem oltás... Akkor mivel védekeznétek?
2021. dec. 27. 23:59
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
32%
Nyilván molekuláris biológusként ez az össz. tudasom, nem ám neked, aki valami gagyi videóról hablatyol, ahelyett, hogy tudományos cikket vagy esetleg a saját kutatásait linkelné ide :D te értelmi fogyatékos birka
2021. dec. 28. 09:50
 22/45 anonim ***** válasza:
21%

#8 "Sokan írjátok, hogy az oltottak betegebbek."

Ez olyan nemzeti konzultációs bugyuta, provokáló stílus, bocs. Nem írják sokan. Az, hogy te itt 5-6 hozzászólásban ilyet olvastál, az erős csúsztatás utána "sokan írjátok"-nak nevezni.

2021. dec. 28. 12:49
 23/45 anonim ***** válasza:
86%

Egy adott ember szempontjából ha megbetedett és úgy oltják, az biztosan nem előnyös. Pl. lázas ember nem oltható.

Másrészt van, akinél a lappangó egyéb problémái az oltást követően felerősödnek, én csak ezekre tudok gondolni.

2021. dec. 28. 14:48
 24/45 anonim ***** válasza:
70%

"Ezeknek az infóknak te magad is utánaolvashattál volna és akkor nem tűnnél konteós birkánam a félreértelmezett infóiddal."

Megírnád, hogy tudomásod szerint miért tiltották be az AstraZeneca használatát egyes országokban?

2021. dec. 28. 14:57
 25/45 anonim ***** válasza:
34%
Nem tiltották be, hanem felfüggesztették, elsőnek is, ha már hazudozni akarsz, csináld jól. Másrészt ahol felfüggesztettek, ott már mkind újra engedélyezték, te nagyon h.lye :D Ennyit se tudsz?
2021. dec. 28. 15:51
 26/45 anonim ***** válasza:
65%
A mi molekuláris biológusunknak elég messzire gurult a gyógyszere és mocskos szája is van.
2021. dec. 28. 16:09
 27/45 anonim ***** válasza:
32%
Na most aztán jól visszavágtal érvekkel, ja bocs, nem ide :) A h.lye neked csúnya szó? Ez igen, mit szolnál ahhoz, mikor az ágy sarkába rúgok.Jah nem, mi molekularis biológusok nem is alszunk, mi ember feletti lények vagyunk, szabadidőnk sincs, ha van, azt se a gyakorin töltjük. Érzed az iróniát?:) Mindjárt ez a duma jön, mikor a kamu firkálmányaitok elfogy, akkor elveszitek ezt, ismerjük már :)
2021. dec. 28. 16:12
 28/45 anonim ***** válasza:
58%

#27 Annyira nevetek, vagytok ti, meg vagyunk mi. Nem lehet, hogy középsuliban jártál egy évet bioszfaktra és megkeresztelted magad molekuláris biológussá? Az össze-vissza írásod kb. kizárja, hogy tanult ember legyél. Vagy B) verzió, amit írtam, elgurult nagyon messzire az a szem gyógyszer.

Ja, és nem az a hozzászóló vagyok, akinek itt vergődsz, nem visszavágtam, csak megjegyeztem milyen röhejes vagy. Te emberfeletti lény, te!:-DDD

2021. dec. 28. 16:38
 29/45 anonim ***** válasza:
32%
Hát persze, hogy nem ugyanaz vagy és persze, hogy nem tudsz értelmezni pár sort, ezért egyből a másik ír össze-vissza :) hát persze aranyom, mindenki h.lye, csak te vagy helikopter
2021. dec. 28. 16:41
 30/45 anonim ***** válasza:
27%
Baszki, tényleg nem az vagyok. Komolyan. De te egyre jobban bepörögsz. Rémisztő.
2021. dec. 28. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!