Van olyan oltott, aki csalódott a hivatalos narratívában?
Minden, amit a laposföldeseknek és alusisakosoknak nevezett konteósok mondtak beigazolódott. A folyamatos boosterektől (egy év alatt négy [4] oltás), a kötelező oltásos rendőrállamon át az ADE-ig. Minden.
Dániában az omikron alatt az OLTOTTAK ROSSZABBUL állnak, mint az oltatlanok, boosterrel is csak félig-meddig hatékonyságot tudnak elérni, ha nem boostonlak, egyenesen negatív a hatásosság, azaz nagyobb eséllyel betegszel meg.
Én már nem tudom hova tenni az egészet; hihetetlen. Hogy csinálják?
"ez egy mesterségesen generált pánik volt leginkább"
44 ezer Covid halott itthon másképp gondolja. A még mindig magas Covid halálozási számok sok országban másképp gondolják.
Nem volt igazuk azoknak, akik szerint ez egy mesterséges válság volt. Egyszerűen csak győztek.
"A 44 ezer halottról meg csak annyit..."
Igen, pontosan az ilyeneket értem "magadfajták" alatt. 2020 márciusa óta ugyanaz a lejárt lemez, ugyanazok az érvek, ugyanazok a toposzok, az autóbalesetben meghalt Covidosokról, a krónikus betegek életének lesajnálása. Meg a gazdaság, miközben a Kormány 2020 szeptembere óta minden korlátozó intézkedéssel késett. Tessék megkapaszkodni, a hangzatos frázisok ellenére ők is pont annyira tartották a Covidos betegek életét, mint a magadfajták.
"hanem hivatalosan is be volt jelentve tudtommal..."
Tudtoddal? Nyúnyó néni egyszer mondott egy ilyen zöldséget még 2020 elején, azóta mantra lett a magadfajtáknál.
Győztetek, azt a 40 ezer embert sosem bocsátom meg nektek.
Nyunyó néni nem pont a MAGADFAJTÁK táborát gyarapította? Ő képviselte a hivatalos álláspontot, még szép, hogy számon van kérve, és legyen is...
Téged amúgy felkért valaki bárki nevében is korteskedni? Nekem meg eleve mit kellene egyáltalán megbocsátanod? 2020-ban mikor indult ez a sz.r, masszívan a záráspárti tábort gyarapítottam, aztán kiderült, hogy fel lettünk ültetve. Nem, nem tagadom, hogy a covid létezik, de rengeteg aljasságot követtek el alibiként hivatkozva rá a hazugságok tömkelegéről már nem is beszélve. Én legalább tudok belátni és elismerni, a kérdező kérdése pedig teljesen jogos. Közöm nincs a több, mint 40 ezer emberhez, akárhogy is próbálod a kritikus, nem zárászárászárás-pánikos embereket megtenni bűnbaknak. Ha rajtad állna, gondolom mindenki otthon csücsülne karanténban kijárási korlátozások közepette, vásárlási sávokkal, home office-ban, online oktatással, nagymamagyilkos Gődényista konteósnak kikiáltva mindenkit, aki csak annyit mond, hogy gazdaság... A józan ész győzött, nem más, csak a józan ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!