Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan oltott, aki csalódot...

Van olyan oltott, aki csalódott a hivatalos narratívában?

Figyelt kérdés

Minden, amit a laposföldeseknek és alusisakosoknak nevezett konteósok mondtak beigazolódott. A folyamatos boosterektől (egy év alatt négy [4] oltás), a kötelező oltásos rendőrállamon át az ADE-ig. Minden.

Dániában az omikron alatt az OLTOTTAK ROSSZABBUL állnak, mint az oltatlanok, boosterrel is csak félig-meddig hatékonyságot tudnak elérni, ha nem boostonlak, egyenesen negatív a hatásosság, azaz nagyobb eséllyel betegszel meg.

[link]

Én már nem tudom hova tenni az egészet; hihetetlen. Hogy csinálják?

2021. dec. 22. 14:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"ez egy mesterségesen generált pánik volt leginkább"

44 ezer Covid halott itthon másképp gondolja. A még mindig magas Covid halálozási számok sok országban másképp gondolják.

Nem volt igazuk azoknak, akik szerint ez egy mesterséges válság volt. Egyszerűen csak győztek.

2022. márc. 5. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Továbbra sem tudom, kik azok a "magamfajták". A 44 ezer halottról meg csak annyit, hogy az is covid halottnak minősült, akit épp covidosan ért egy szerencsétlen baleset, vagy volt mellé 4-5-6 önmagában is súlyos betegsége és volt vagy 80-90 éves. Nem gondolnám, hogy az ilyen emberekre még évtizedek vártak volna... A pánik, amit szítottak 2 éven keresztül tönkreverve gazdaságot, egészségügyet (igaz, ez korábban sem volt a helyzet magaslatán), oktatást (az online tanítás sz.rt sem ér, tanár ismerős mondta) plusz az emberek pszichéjét AZ teljesen indokolatlan volt. Azok az emberek is megérnek egy misét, akik minden egyes nekik nem tetsző észrevételre, akár a legkisebb oltáskritikusságról legyen szó, akár az elhalasztott orvosi kezelésekről, akár a gazdasági kérdésekről és nehézségekről legyen szó csak lapsiföldesezni és alusapkázni tudtak meg a másik halálát kívánni.
2022. márc. 5. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"A 44 ezer halottról meg csak annyit..."

Igen, pontosan az ilyeneket értem "magadfajták" alatt. 2020 márciusa óta ugyanaz a lejárt lemez, ugyanazok az érvek, ugyanazok a toposzok, az autóbalesetben meghalt Covidosokról, a krónikus betegek életének lesajnálása. Meg a gazdaság, miközben a Kormány 2020 szeptembere óta minden korlátozó intézkedéssel késett. Tessék megkapaszkodni, a hangzatos frázisok ellenére ők is pont annyira tartották a Covidos betegek életét, mint a magadfajták.

2022. márc. 5. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Ez továbbra is hol jelent bármilyen "magamfajtákat"? :D Azokról beszélsz, akik nem fújtak a jajmindmeghalunk-pszichózist, akik nem ordították állandóan, hogy zárnizárnizárni, akik azt vallották, hogy mindenki azt tesz a testével, amit akar (oltások)? A lejárt lemezt a Boldogkői-Merkely-Kemenesi,Müller-félék járatták, ez már csak arra adott reakció. Igen, fontos téma a gazdaság, igen, zömmel több súlyos, krónikus betegséggel élő 80-90-es emberek haltak meg, nagyon nem biztos, hogy covidban, sokkal inkább coviddal. Nem, nem várt volna rájuk még 20-30 év... Nem, ez nem azt jelenti, hogy értük nem kár. Az pedig, hogy ha én covidosan baleseteztem volna és a statisztikában úgy jelenek meg, mint fiatal covidos nem én találom ki, hanem hivatalosan is be volt jelentve tudtommal... A lejárt lemez ugyanazzal az érvekkel és toposzokkal a média nyomatta, amiből az embereknek elege lett. Nem, nem kell ehhez ivermectines Gődényista lapsiföldes konteósnak lenni, amivel rögtön nevetségessé akarták a tényleges MAGADFAJTÁK tenni mindenkit, aki kérdést mert feltenni.
2022. márc. 5. 16:07
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

"hanem hivatalosan is be volt jelentve tudtommal..."

Tudtoddal? Nyúnyó néni egyszer mondott egy ilyen zöldséget még 2020 elején, azóta mantra lett a magadfajtáknál.

Győztetek, azt a 40 ezer embert sosem bocsátom meg nektek.

2022. márc. 5. 16:24
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Nem is kell megbocsátanod semmit. Oltások előtt nem lehetett mit tenni. Utána az oltottaknak elvileg enyhe lefolyású volt a covid, az oltatlanok meg ugye magukra vessenek. Mondjuk a nagyokosok jövendölése, hogy tél végére minden oltatlan halott vagy átesett lesz, meglepő módon besült.
2022. márc. 5. 16:57
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

Nyunyó néni nem pont a MAGADFAJTÁK táborát gyarapította? Ő képviselte a hivatalos álláspontot, még szép, hogy számon van kérve, és legyen is...

Téged amúgy felkért valaki bárki nevében is korteskedni? Nekem meg eleve mit kellene egyáltalán megbocsátanod? 2020-ban mikor indult ez a sz.r, masszívan a záráspárti tábort gyarapítottam, aztán kiderült, hogy fel lettünk ültetve. Nem, nem tagadom, hogy a covid létezik, de rengeteg aljasságot követtek el alibiként hivatkozva rá a hazugságok tömkelegéről már nem is beszélve. Én legalább tudok belátni és elismerni, a kérdező kérdése pedig teljesen jogos. Közöm nincs a több, mint 40 ezer emberhez, akárhogy is próbálod a kritikus, nem zárászárászárás-pánikos embereket megtenni bűnbaknak. Ha rajtad állna, gondolom mindenki otthon csücsülne karanténban kijárási korlátozások közepette, vásárlási sávokkal, home office-ban, online oktatással, nagymamagyilkos Gődényista konteósnak kikiáltva mindenkit, aki csak annyit mond, hogy gazdaság... A józan ész győzött, nem más, csak a józan ész.

2022. márc. 5. 16:59
 18/18 anonim ***** válasza:
16.: És nem haltak ki az oltatlanok sem fura módon, hű, de meglepő, nem?
2022. márc. 5. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!