Van olyan hivatalos adat,kimutatás ahol megmutatják az oltott és oltatlanok közti különbséget (súlyosabb lefolyású, visszamarad valami,stb) akik elkaptak ?
Ez az Egyesült Királyság hivatalos jelentése:
Vaccine_surveillance_report_-_week_44.pdf
#4 A Sinopharm a leghatástalanabb a az össze vakcina közül, amit linkeltél abban pedig szó sem esik ilyesmiről....
Legalább valami hiteleset próbálnál linkelni..
"Azt is vizsgálták, hogy az egyes vakcinákkal oltottak közül mennyien kapták el a delta variánst, mennyien kerültek súlyos állapotba, kórházba. A betegek:
6,8 százalékát Pfizerrel,
8,3 százalékát Astrazenecával.
13,6 százalékát Szputnyik V-vel,
71,4 százalékukat Sinopharmmal oltották be."
Kásler ezt nemigen említette meg.. :D :D
Magyarországon egy burokban tartják az egészségügy jelenlegi harcát a COVID-dal, az elmúlt napon először készítettek interjút egy nagybintenzív osztályon az egyik szakorvossal a jelenlegi helyzetről.
Cikkek már kezdenek születni a témában (külföldön), a post covid sy-val kapcsolatban szerintem majd kb fél ev múlva lehet annyi esetet összeszedni, hogy abból statisztikat lehessen csinálni.
Én nyilván fizetett hazudozó vagyok, de amúgy orvosként dolgozom sürgősségin- és intenzíven. Nagyon sok COVID beteg érkezik, az ITO-n kezelt betegek nagy része oltatlan (köztük vannak 20-30-40 évesek), illetve olyan kétszer oltottak, akik már több, mint fél éve vették fel az oltást, a 3x oltott betegek általában nagyon idősek, sok társberegséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!