Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan oltott, aki csalódot...

Van olyan oltott, aki csalódott a hivatalos narratívában?

Figyelt kérdés

Minden, amit a laposföldeseknek és alusisakosoknak nevezett konteósok mondtak beigazolódott. A folyamatos boosterektől (egy év alatt négy [4] oltás), a kötelező oltásos rendőrállamon át az ADE-ig. Minden.

Dániában az omikron alatt az OLTOTTAK ROSSZABBUL állnak, mint az oltatlanok, boosterrel is csak félig-meddig hatékonyságot tudnak elérni, ha nem boostonlak, egyenesen negatív a hatásosság, azaz nagyobb eséllyel betegszel meg.

[link]

Én már nem tudom hova tenni az egészet; hihetetlen. Hogy csinálják?

2021. dec. 22. 14:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%

Semmi sem igazolódott be a konteókból, az összes hülyeség kipukkadt. Ha hinnék konteós ismerősömnek, márt több milliárd embernek kellett volna meghalnia, a másik alapján meg meg Billgécnek kéne már uralnia a zombihadseregével a világot XD Az meg nem konteó, hogy ismétlő oltásokra lehet szükség, már az elején mondták, hogy egy oltás nem lesz elég. Előre meg kb lehetetlen megmondani, hogy pontosan meddig tart majd az erős védettség.

Le ehetne már állni ezzel a sok hülyeséggel, annyira gáz.

2021. dec. 22. 15:25
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
A belinkelt tanulmányt meg szimplán nem érted. Nem baj, nem vagy szakértő, elnézhető, csak ne találj ki hülyeségeket.
2021. dec. 22. 15:28
 3/18 A kérdező kommentje:
Előző, nem tudom, mi nincs értve rajt, ha időd és kedved engedi, nyugodtan fejtsd ki. Én meglepő módon emlékszem azokra az időkre, amikro az átesetteknek elég volt egy pfizer, a J&J-ból is, meg arra is, hogy a laposföldeseket mindenki elküldte a bánatba, mert két szuri és vége a pámdémiának. XD De ezeket valahogy mindig elfelejtik az érintettek. Mindegy is, nem akarlak kinevetni, csak kíváncsi voltam, vannak-e csalódottak.
2021. dec. 22. 15:31
 4/18 anonim ***** válasza:
72%

A belinkelt cikk alapján:

- az oltások még fél év múltán is elég tisztes védelmet nyújtanak a delta variáns ellen, egy olyan variáns ellen, ami jó ideje közösségi terjedésben van Dániában, ezt sok tízezernyi eset megerősíti

-sokkal kevesebb esetszám alapján, a variáns megjelenését követő két hét során úgy tűnik kevésbé hatékony az omikron variáns ellen, olyannyira hogy gyakrabban fordul elő három hónapnál régebben oltottak körében. Erre mondják, hogy további vizsgálatok szükségesek. Miért? Mivel a variánst külföldről hozták be, ezért az első betegek szükségszerűen oltottak voltak, akik először leginkább más oltottaknak adták át. A másik dolog, hogy a frissen oltottak és boosterrel oltottak körében a vakcinák hatékonysága az omikron ellen 50% fölött van, alig gyengébb, mint a deltánál. Ami még furcsábbá teszi a néhány hónap utáni drasztikus visszaesést. A cikk szerzői is a booster program felpörgetését javasolják, nem a leállítását.Az Omikron jelenleg a legjobban kutatott Covid változat. Várjuk meg a többi eredményt.

2021. dec. 22. 19:23
 5/18 anonim ***** válasza:
8%
Azóta a világ kvázi kigyógyult az egészből, két nap alatt...
2022. márc. 4. 16:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen, covid kazi ki, ukrán be.
2022. márc. 4. 18:26
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
Röviden és tömören igen.
2022. márc. 4. 18:35
 8/18 anonim ***** válasza:
Fura, hogy le lett pontozva az 5. hsz., pedig tényleg ez törtért. Sorra vonják vissza az országok a korlátozásokat, köztük Magyarország is, hétfőtől már a maszk sem kötelező, és hivatalosan is lecsengőben az omikron. Az ukrán válság pedig végérvényesen kiszorította a covidot a hírek közül. Nem véletlen kering a vicc, hogy Dr. Putyin orvosi Nobel-díjat kell, hogy kapjon, mivel 48 órán belül kigyógyította a világot a koronavírusból. Lehet lepontozni covid-rettegők, de ez a lufi kipukkant.
2022. márc. 5. 10:34
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy megmagyarázod az ötödik, cinikus hozzászólást, csak rosszabb lesz. Mert lehet itt viccelődni, de egy háború és egy járvány együtt a lehető legrosszabb kombináció. Emberek összezsúfolva részben menekült, részben katonai szállásokon. Élelmiszer és ivóvíz ellátási problémák. Hírzárlat. Oroszországban minden független médiát betiltottak, még a Facebookot és Twittert is. Ha ott jelenik meg egy új variáns, jóval később tudjuk meg. Ha máshol, az oroszok majd akkor tudják meg, ha elkezdenek hullani.

A koronavírus járvány egyik legrosszabb hozadéka (a halottakon túl), az a kettészakadás és általános bizalmi válság lett, amit a magadfajták gerjesztettek. Az utolsó dolog amire szükségünk volt utána, az egy háború.

2022. márc. 5. 12:04
 10/18 anonim ***** válasza:
55%
A koronavírus járvány egyik legrosszabb hozadéka (a halottakon túl), az a kettészakadás és általános bizalmi válság lett, amit a magadfajták gerjesztettek. --> Kik azok a magamfajták és mit gerjesztettünk? Véresen komolyan vettem ezt az egészet, még akkor is, amikor már mindenki letojta az egészet. Kissé beszédes, hogy ha tetszik, ha nem, nem kell nekem magyaráznom semmit sem, szimpla tény: a covid totálisan kiszorult a közbeszédből cirka 48 óra alatt. Nem így volt? De. Én beismerem a tévedésem, az országok is sorra nyitnak, jövő héttől itt sem kell maszk, nekem meg van annyi önkritikám, hogy belátom, hogy sok mindenben igazuk volt azoknak akik az elejétől mondták, hogy ez egy mesterségesen generált pánik volt leginkább.
2022. márc. 5. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!