Beoltattam magam, de hivatalosan oltásellenes vagyok?
2x oltattam magam szputnyikkal. (Az más kérdés hogy oltatlan vagyok az Eu országok szemében, pedig az antitest tesztem is pozitív.)
Az oltásellenes definíciója: olyan személy, aki ellenzi az oltások használatát vagy a törvényeket amik a vakcinázást kötelezővé teszik.
Rám az utóbbi igaz. Tiltakozok a kötelező covid és mRNS vakcinák ellen. A kötelező gyerekkori oltások természeten maradhatnak mert azok biztonságosak, nincs mellékhatásuk. Nem fogok több covid oltást beadni. Max influenza-oltást, de azt is csak szabad akaratból.
Itt most mi pontosan a kérdés? Hogy te otthon a kanapén mit gondolsz, az a te egyéni dolgod, az érzéseidhez és a gondolataidhoz minden jogod megvan.
Az meg eléggé leegyszerűsített, már-már együgyű érv, hogy "mert azok biztonságosak". Mégis mit tudsz róluk? El tudod egyáltalán mondani Google nélkül, hogy pontosan mit kaptál életed során mi ellen? Tudsz ezekről az oltásokról bármit? Például milyen oltástípusok vannak? Tudod, mi az az mRNS, hallottál róla a covidos éra előtt?
Nem, nem akarnak az oltásról meggyőzni, semmi ilyen célom nincs. De, ha érvelni akarsz mindenáron, akkor legalább észszerűeket sorakoztass fel, mert ez így nagyon dedó. Alig pár évvel ezelőttig még simán cirkuszoltak emberek azért, mert az "oltás" autizmust okoz. Mitől valótlanabbak az ő állításaik a tiédnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!