Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltattam magam, de hivatalos...

Beoltattam magam, de hivatalosan oltásellenes vagyok?

Figyelt kérdés

2x oltattam magam szputnyikkal. (Az más kérdés hogy oltatlan vagyok az Eu országok szemében, pedig az antitest tesztem is pozitív.)

[link]

Az oltásellenes definíciója: olyan személy, aki ellenzi az oltások használatát vagy a törvényeket amik a vakcinázást kötelezővé teszik.

Rám az utóbbi igaz. Tiltakozok a kötelező covid és mRNS vakcinák ellen. A kötelező gyerekkori oltások természeten maradhatnak mert azok biztonságosak, nincs mellékhatásuk. Nem fogok több covid oltást beadni. Max influenza-oltást, de azt is csak szabad akaratból.

2021. dec. 8. 16:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Emlékszem a járvány szó jelentését is megváltoztatták 1,5 éve.

[link]

2018-ban még azt jelentette, hogy olyan betegség kitörése, amely széles földrajzi területen jelentkezik, és a lakosság kivételesen nagy részét érinti.

2021. dec. 8. 16:46
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Miért érdekes ez?
2021. dec. 8. 16:50
 13/22 anonim ***** válasza:
29%
Hú, te ilyen definíció-ember vagy? Az kemény
2021. dec. 8. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

Olyan sokat tudsz a gyerekkori oltásokról, akkor bizonyára tudsz válaszolni...

-Tudod melyik gyerekkori kötelező oltás tartalmaz gyengített élő vírust, aminek hatására a betegség tüneteit is mutathatja a gyerek, sőt, az oltás hatására fertőzhet is?

-Természetesen el is kaphatja utána.

-Melyik gyerekkori kötelező oltás hatására alakulhat ki felszíni gennyes fekély?

-Melyik gyerekkori oltás az, amiből 1,5 év alatt 4 oltást kapnak a gyerekek alapimmunizálasként és még utána is kell kettő ismétlő és még így sem véd élethosszig?

-Melyik az a gyerekkori oltás, aminél az oltási reakciók nem az oltás után közvetlenül, hanem 7-10, vagy akár 21 nappal később jelentkezhetnek hőemelkedés, láz, idegrendszeri tünetek, kiütések formájában?

Mindet tudtad?

Mert a Covid elleni oltásról semmit.

2021. dec. 8. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Ez kb. olyan mintha a -bűnöző- jelentését megváltoztatnánk: Tiszteletre méltó törvénytisztelő személyre. Csak ennyit számít a definíció.
2021. dec. 8. 17:53
 16/22 anonim ***** válasza:
57%

"Hú, te ilyen definíció-ember vagy? Az kemény"

Szerintem csak arról van szó, hogy ő nem mint bégető birka él bele a világba aki csak néz bambán bármi történik hanem igényes, figyel, észreveszi a jeleket, kritikusan gondolkodik és értékeli ami történik körülötte.

2021. dec. 8. 18:05
 17/22 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2021. dec. 8. 18:16
 18/22 anonim ***** válasza:
26%

16, Igen? Ezért figyeli valaki a "járvány" szó definícióját évről évre? Akkor is, ha nincs járvány? Ettől lesz valaki igényes?

Megyek, gyorsan kiolvasom a Révay naglyexikont. Attól majd igényes meg figyelmes leszek. XD

2021. dec. 8. 18:18
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
18. Huhh, te tényleg nagyon buta vagy :-)
2021. dec. 8. 18:41
 20/22 anonim ***** válasza:

16, feldobtad a napom! 🤣

Komolyan! Köszönöm a hozzászólásod!

Az igényes szót is át kellene írni innentől az értelmező szótárakban!🤣

2021. dec. 8. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!