Beoltattam magam, de hivatalosan oltásellenes vagyok?
2x oltattam magam szputnyikkal. (Az más kérdés hogy oltatlan vagyok az Eu országok szemében, pedig az antitest tesztem is pozitív.)
Az oltásellenes definíciója: olyan személy, aki ellenzi az oltások használatát vagy a törvényeket amik a vakcinázást kötelezővé teszik.
Rám az utóbbi igaz. Tiltakozok a kötelező covid és mRNS vakcinák ellen. A kötelező gyerekkori oltások természeten maradhatnak mert azok biztonságosak, nincs mellékhatásuk. Nem fogok több covid oltást beadni. Max influenza-oltást, de azt is csak szabad akaratból.
Emlékszem a járvány szó jelentését is megváltoztatták 1,5 éve.
2018-ban még azt jelentette, hogy olyan betegség kitörése, amely széles földrajzi területen jelentkezik, és a lakosság kivételesen nagy részét érinti.
Olyan sokat tudsz a gyerekkori oltásokról, akkor bizonyára tudsz válaszolni...
-Tudod melyik gyerekkori kötelező oltás tartalmaz gyengített élő vírust, aminek hatására a betegség tüneteit is mutathatja a gyerek, sőt, az oltás hatására fertőzhet is?
-Természetesen el is kaphatja utána.
-Melyik gyerekkori kötelező oltás hatására alakulhat ki felszíni gennyes fekély?
-Melyik gyerekkori oltás az, amiből 1,5 év alatt 4 oltást kapnak a gyerekek alapimmunizálasként és még utána is kell kettő ismétlő és még így sem véd élethosszig?
-Melyik az a gyerekkori oltás, aminél az oltási reakciók nem az oltás után közvetlenül, hanem 7-10, vagy akár 21 nappal később jelentkezhetnek hőemelkedés, láz, idegrendszeri tünetek, kiütések formájában?
Mindet tudtad?
Mert a Covid elleni oltásról semmit.
"Hú, te ilyen definíció-ember vagy? Az kemény"
Szerintem csak arról van szó, hogy ő nem mint bégető birka él bele a világba aki csak néz bambán bármi történik hanem igényes, figyel, észreveszi a jeleket, kritikusan gondolkodik és értékeli ami történik körülötte.
16, Igen? Ezért figyeli valaki a "járvány" szó definícióját évről évre? Akkor is, ha nincs járvány? Ettől lesz valaki igényes?
Megyek, gyorsan kiolvasom a Révay naglyexikont. Attól majd igényes meg figyelmes leszek. XD
16, feldobtad a napom! 🤣
Komolyan! Köszönöm a hozzászólásod!
Az igényes szót is át kellene írni innentől az értelmező szótárakban!🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!