Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltattam magam, de hivatalos...

Beoltattam magam, de hivatalosan oltásellenes vagyok?

Figyelt kérdés

2x oltattam magam szputnyikkal. (Az más kérdés hogy oltatlan vagyok az Eu országok szemében, pedig az antitest tesztem is pozitív.)

[link]

Az oltásellenes definíciója: olyan személy, aki ellenzi az oltások használatát vagy a törvényeket amik a vakcinázást kötelezővé teszik.

Rám az utóbbi igaz. Tiltakozok a kötelező covid és mRNS vakcinák ellen. A kötelező gyerekkori oltások természeten maradhatnak mert azok biztonságosak, nincs mellékhatásuk. Nem fogok több covid oltást beadni. Max influenza-oltást, de azt is csak szabad akaratból.

2021. dec. 8. 16:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
22%

19, igyál eg ypohár vizet, verd ki, meditálj egy kicsit vagy valami. Nemtom mire veszed ennyire komolyan magad egy kérdés alatt, ami nem is kérdés.:D

Csak egy kérdésem van: Ha az oltásellenesség valóban elsősorban politikai kérdés, akkor miért itt osztjátok az észt, miér tnem a politika kategóriában?

Áh, van még egy pár kérdésem.:D

Tényleg ennyire okosnak, egyedinek gondoljátok magatokat azzal, hogy nem támogatjátok azt, hogy rákényszerítsenek emberekre dolgokat?

Ha tényleg annyira kiemelkedőek lennétek, mint amilyennek tartjátok magatokat, feltűnne, hogy a legtöbb oltás-oltásellenes párbeszédben még csak nem is egy lapon kommunikáltok a másik féllel. Ők egészségről beszélnek, ti jogról. Ebből sosem lesz konszenzus, mert nem ugyanaz a témakör:D

2021. dec. 8. 19:57
 22/22 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a legtöbb oltáspárti nem támogatja, hogy kötelező legyen a COVID oltás. Ez a szómagyarázás csak a szavakon való lovaglás, lényegében teljesen céltalan.
2021. dec. 8. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!