Beoltattam magam, de hivatalosan oltásellenes vagyok?
2x oltattam magam szputnyikkal. (Az más kérdés hogy oltatlan vagyok az Eu országok szemében, pedig az antitest tesztem is pozitív.)
Az oltásellenes definíciója: olyan személy, aki ellenzi az oltások használatát vagy a törvényeket amik a vakcinázást kötelezővé teszik.
Rám az utóbbi igaz. Tiltakozok a kötelező covid és mRNS vakcinák ellen. A kötelező gyerekkori oltások természeten maradhatnak mert azok biztonságosak, nincs mellékhatásuk. Nem fogok több covid oltást beadni. Max influenza-oltást, de azt is csak szabad akaratból.
19, igyál eg ypohár vizet, verd ki, meditálj egy kicsit vagy valami. Nemtom mire veszed ennyire komolyan magad egy kérdés alatt, ami nem is kérdés.:D
Csak egy kérdésem van: Ha az oltásellenesség valóban elsősorban politikai kérdés, akkor miért itt osztjátok az észt, miér tnem a politika kategóriában?
Áh, van még egy pár kérdésem.:D
Tényleg ennyire okosnak, egyedinek gondoljátok magatokat azzal, hogy nem támogatjátok azt, hogy rákényszerítsenek emberekre dolgokat?
Ha tényleg annyira kiemelkedőek lennétek, mint amilyennek tartjátok magatokat, feltűnne, hogy a legtöbb oltás-oltásellenes párbeszédben még csak nem is egy lapon kommunikáltok a másik féllel. Ők egészségről beszélnek, ti jogról. Ebből sosem lesz konszenzus, mert nem ugyanaz a témakör:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!