11/20 anonim válasza:
10
Én nem voltam védett, mire eljutottam a harmadikig.
12/20 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Ha mégsem adatnám, akkor nekem úgyis azonnal kötelező lesz.
13/20 anonim válasza:
#9 Nekem 58 volt az AU/ml, rá egy hónapra beadattam a harmadikat.
Fél év múlva újra méretem.
14/20 anonim válasza:
Ha valaki őszintén válaszol egy kérdésre, azon mit lehet lepontozni? Árulja már el nekem ezt valaki, mert nem értem. Ezen egyáltalán mit kell pontozni? Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszoltam, de nem csak itt látom ezt és nem jöttem még rá, hogy sok válasz miért is nem jó? Mert valaki csak úgy hasraütésszerűen eldönti, hogy ez a válasz neki nem tetszik? Hogy működik ez úgy mégis? Kíváncsi vagyok.
15/20 anonim válasza:
Igen!
Ha valakinek nem tetsző választ írsz, akkor lepontoz. Úgy, mint mindjárt engem is.
Ne törődj vele!
16/20 anonim válasza:
14, legalább azt áruld el melyik válasz a tied:D
De ha oltásos kommentet írtál, akkor az oltásellenesek, ha oltásellenest, akkor az oltásosok húztak le vszeg.
Aki meg a kérdést jött megválaszolni az azért, mert nem a kérdésre válaszoltál. Neki legalább igaza van, hisz ez lenne a szempont értékelésnél:D
18/20 anonim válasza:
Ha ez a parancs, akkor gondolkodás nékül. Életünket és vérünket a vezérünkért.
19/20 anonim válasza:
Ha szükség lesz rá akkor igen. Az eddigiek se ártottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!