Már megint minek ezek a szigorítások mi szükség erre?
Nem nézek híreket, TV-m sincs, teló hírfolyamán már annyi minden van tiltólistán mint a fene....
Szóval, megint szigorítottak valamit???
Engem csak a kijárási korlátozás ami érint... vagyis még nem, de ha jön a jó idő akkor szeretnék este is kirándulni, nem csak nappal.
Szórakozóhelyekre nem járok, így az nem érint.
Maszkot meg már egész megszoktam a boltban...
32/F
Nekem több ismerősöm is volt vagy épp beteg. 5 embert vesztettem a járványban. 2 ismerősömnek május óta nincs szaglása és nem érez ízeket. Nagynéném azóta homályosan lát, eddig 100%os látása volt.
Örülök, hogy nem informálódtok és van véleményetek, aztán kérdezgettek. Legalább nem stresszeltek feleslegesen.
Több iskola jelezte, hogy be kell zárni, mert nincs meg vagy a tanári kar, vagy a diák sereg megfelelő számú, egészséges tagja.
Aki a sürgősségin dolgozik, az tudna nektek mesélni, hogy ez nem kitaláció. És bizony a "brain fog", azaz fizikai szintű elmeroncsolódás követekeztében emlékezet kiesések, dadogás, beszéd készség időszakos elvesztése is létező jelenség (bár nem csak covidosoknál, de itt gyakoribb).
Ha a kormány intézkedései érdekelnek, egy oldalt kell megnézni: [link]
Nem olyan bonyolult ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!