Már megint minek ezek a szigorítások mi szükség erre?
Ha nem orvos, akkor semmit sem ér, ugye...
Majd ha te is rászorulsz, kedves vitatkozó, és nem fogsz sorra jutni a covid miatt, és hónapokat kell várnod, majd akkor is flegmázz, oksa? Könnyű itt másokat hülyézni, és Janit játszani.
Én vagyok a troll, aki tények alapján érvel? :D
Na de, mégegyszer: nem azért állt le az ellátás, mert ahhoz volt kedvük, hanem tele van covidosokkal az eü. És le vannak terhelve az orvosok. Ezt a pár összetett mondatot nem bírják megérteni a 8 általánossal rendelkező kommentelők. Akik szerint én troll vagyok
Jaj, ne vergődj már...nulla százalékosak a hozzászólásaid, biztos nem véletlenül. Hajtogatod a magadét, mindenki hülye, csak te vagy a helikopter. "A bátyám pszichiátrián dolgoziiiik!" Persze. mesélj!
Mindegy én részemről befejeztem, trollokkal tényleg nem érdemes vitába szállni. Good Night!:-)
Küldjek neked Messeger üzenetet, amivel bizonyítom, hogy tényleg orvos, és tényleg ott dolgozik? :D
A válaszaim meg azért nulla százalékosak, mert a másik kollégáddal együtt lepontozzátok folyamatosan. Amúgyis, ezen az oldalon rendre az értelmes, tudományra épülő érvek vannak lepontozva, szóval nincs ebben semmi meglepő. Az emberek többsége hülye.
Ja, egyébként meg tanulj meg érvelni. Meg se próbáltál megcáfolni, csak letrolloztál. Tipikus :D
Nem csak ők pontoztak le, én is :D
(egy újabb válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!