Oltassak vagy ne?

Figyelt kérdés

Idopontom van Pfizer oltasra de annyira felek,nem merek elmenni…

Orak ota olvasgatok rola,sok rossz mellekhatasrol es olyanrol is,mikor nem lett semmi baja az embereknek

Nem tudom mit csinaljak…

2021. dec. 21. 22:03
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
35%

Aki szerint az oltás 5 év múlva halált okoz, az mégis mit szívott amúgy?:D Hogy lehetnek emberek ennyire tudatlanok, hogy ha már sík h.lyek bioszbol, az elméletüket nem hogy levezetni nem tudják, de saját maguk sem értik, hogy is érthetnék, alapvető sejtbiologiai folyamatokkal sincsenek tisztában (mint a transzláció, transzkripció, így az mRNS-t sem tudják belőni, hogy micsoda), de azért ontják magukból a gagyi elméleteiket, de csak így, hogy fél mondatokat ideböfögnek valahova, mert levezetni természetesen már nem tudják :)

Szánalmas az ilyen ember

2021. dec. 23. 07:41
 32/50 anonim ***** válasza:
41%

#31 Csak egy példa hogy hogyan okozhat.

Tegyük fel hogy vesekárosodást okoz és 5 év elteltével lesz annyira súlyos hogy akkor hal bele a delikvens, kezelés nélkül.

2021. dec. 23. 10:22
 33/50 anonim ***** válasza:
27%

Ez nem egy példa, ez egy i.dióta spekuláció. Azt vezesd le, hogy az oltás (a rendes hagyományos technológia és a 10+ éves mRNS technológia) hogyan okoz vesekárosodást, mikor semmi köze hozzá.

Belemehetsz mélyebben is, molekuláris biológusként érteni fogom. De gondolom semmit nem tudsz az emberi szervezetről,se a gyógyszeremgyártásról, sőt, a pcr ról is csak a vírus kapcsán hallottál először. De azért kényszert érzed, hogy f.szságokat írogass a neten mi?

2021. dec. 23. 10:31
 34/50 anonim ***** válasza:
72%
32-es! Én is nagyon várom a levezetésedet, akár az inaktivált vírust tartalmazó, akár mRNS alapú vakcina hogyan okoz vesekárosodást vagy hogyan károsíthat szerveket? Én nem vagyok sem orvos, sem molekuláris biológus, sem gyógyszerész. Én közeg-járványügyi felügyelő vagyok, végeztem mesterszakon is. Én 20 éve járványos szakterületen dolgozom. Hozzánk futnak be az adatok, mi biztosítjuk a vakcinákat a házorvosok számára. De azért várom az indoklásodat. Nem YouTube videókat, meg belinkelt konteo oldalakat, hanem a Te levezetésed.
2021. dec. 23. 11:04
 35/50 anonim ***** válasza:
96%

34-es

A Pfizer szivizomgyulladast okoz (mostanság halt meg egy 26 éves fiú)

Az astra zenekat pedig nem véletlenül ttotta be sok ország a verogoaodes, stinuaz agyverzes, tudoembolio fokozott kockazata

2021. dec. 23. 11:07
 36/50 anonim ***** válasza:
0%
31,33, teljesen egyetértek veled, annyi kiegészítéssel, hogy a biológiai ismereteim nagyon is alapszintűek humán szakos bölcsészként, de van annyi józan eszem és alapvető tájékozottságom, hogy tudjam, ami esetleg súlyos mellékhatása akár egy gyógyszernek, akár egy oltásnak, az nagyon is hamar kijön, ami meg nem jön ki egy-két-három héten belül nagyon maximum, az nem az oltástól van. Túl vagyok három Pfizer oltáson, köszönöm, semmi bajom, senkit sem ismerek, akinek baja lett volna bármelyik oltástól, és köszönöm, kedves oltásellenesek, ne aggódjatok miattam, hogy mi lesz velem öt év múlva. Foglalkozzak a saját babonás rettegésetekkel, ha már ennyire élvezitek.
2021. dec. 23. 11:12
 37/50 anonim ***** válasza:
0%
35, amit esetleg okozhat nagyon ritkán a vakcina, azt a vadvírus többszázszoros mértékben és súlyosságban okozza. Te mit kaptál, ami így lerombolta a helyesírásodat? Mert azt biztos nem adatom be, nagyon ciki!
2021. dec. 23. 11:15
 38/50 anonim ***** válasza:
20%

Nem, nem okoz szívizomgyulladást, legfeljebb okozHAT. De aki nem ért a témához, az ilyenekbe ne is okoskodjon bele.

Mellesleg a fogamzásgátló meg trombózist okozhat. És?

2021. dec. 23. 11:17
 39/50 anonim ***** válasza:
31%

38as!

Honnan tudod hogy nem értek hozzá? Egeszsegugyi dolgozó vagyok gyógytornász!! Sajnos megkaptam két pfizert meg egy astra booster oltast és mindkettőt szarul voltam láz, hőemelkedés, fejfájás, izomgorcsok,fejemet mintha tűvel szurkaktak volna stb..

És én lancetbol, New england of your al medicina, nature és science ből tájékozódik rengeteg metaanalizist is elolvasok.

Ki kérem magamnak ezt az arrogáns, lekezelo hangnemet amit megengredsz magadnak.

2021. dec. 23. 11:28
 40/50 anonim ***** válasza:
24%

Kikérheted, de sokra nem mész vele. Nem értesz hozzá, egy gyógytornász abszolút nem kompetens ebben a témakörben, még egy ápoló sem az. A Dunning kruker hatás erősen befigyel úgy látom, azért, mert 2 szót tudsz a témában, attól te már biológusnak hiszed magad. Még egy szimpla citrátkört sem tanultatok a suliban, uogy akarsz így véleményt nyilvánítani?

"mindkettőt szarul voltam láz, hőemelkedés, fejfájás, izomgorcsok,fejemet mintha tűvel szurkaktak volna stb.."

Igen,ahogy babakorodban a többi oltástól is, mert az oltás IGY működik, ez egy természetes reakció és nem mellékhatás

2021. dec. 23. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!