Oltassak vagy ne?

Figyelt kérdés

Idopontom van Pfizer oltasra de annyira felek,nem merek elmenni…

Orak ota olvasgatok rola,sok rossz mellekhatasrol es olyanrol is,mikor nem lett semmi baja az embereknek

Nem tudom mit csinaljak…

2021. dec. 21. 22:03
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
45%
Én is azt mondom, hogy a háziorvosoddal beszélj. De elmondom a saját tapasztalatomat: három Pfizert kaptam, semmi mellékhatást sem tapasztaltam egyik után sem, azon kívül, hogy két napig fájt a helye. A kamasz gyerekem két Pfizert kapott, a második után egy napig hőemelkedése volt, azóta semmi baja. Ő a másodikon 5 hónapja, én a harmadikon 4 hónapja túl vagyok. Semmi mellékhatása nem jött ki. Ráadás: tantestületben dolgozom, a kollégák 95%a oltott, a diákok 90%a oltott (volt belső felmérés), a diákok mind, a tanárok többségében pfizerrel. Az oltástól a legrosszabb mellékhatás egy-két nap láz, levertség volt, de semmi komoly, mindenki él és virul. Most 900 emberről beszélek, mert egy jó nagy középiskola. Sokan a harmadikat is megkapták. Daganatos betegségből gyógyult kolléganőm is beadatta magának, semmi baja. 78 éves túlsúlyos, cukorbeteg szomszédom két kínait, egy Pfizert kapott. Semmi baja nem lett az oltástól. Ezek a személyes tapasztalataim, meg amit a környezetemben láttam. Sajnos, akik rettegve adatják be maguknak az oltást, mindent az oltás számlájára írnak, akár hónapokkal később is, nem képesek elfogadni, hogy egy három hónappal később kijött tyúkszemnek vagy bőrviszketésnek esetleg köze nincs az oltáshoz.
2021. dec. 22. 15:08
 22/50 A kérdező kommentje:

Drága 21-es, nagyon szépen köszönöm a megnyugtató és kedves választ! Ez nagyon jól esett most a lelkemnek!

További jó egészséget és kellemes ünnepeket kívánok!

2021. dec. 22. 16:12
 23/50 anonim ***** válasza:
64%
Persze, ne félj, az oltástól nem lehet semmi bajod tőle, az a sok millió ember világszerte csak kamuzik.
2021. dec. 22. 18:31
 24/50 anonim ***** válasza:
64%
Attól, hogy rövidtávon nem lett valakinek baja tőle, még nem biztos, hogy hosszabb távon sem lesz. Ezt most még nem tudjuk de a lehetőség ott van. A Dengue-láz elleni oltásról is kiderült, hogy tök jól véd az első fertőzés esetén, de ha másodszor is elkapod, akkor az oltás fog átsegíteni a túlvilágra.
2021. dec. 22. 19:07
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Elmentèl az oltásra?
2021. dec. 22. 20:23
 26/50 A kérdező kommentje:
Elmentem igen.
2021. dec. 22. 21:28
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét múlva megírhatnád a tapasztalataid.
2021. dec. 22. 21:33
 28/50 A kérdező kommentje:
Megírom! Most egyelőre teljesen jól vagyok, a karom fáj,de egyáltalán nem vészesen, illetve még a fejem egy kicsit. Remélem nem lesz ennél komolyabb dolog már.
2021. dec. 22. 22:14
 29/50 anonim ***** válasza:
72%
Remèljük.
2021. dec. 23. 00:07
 30/50 anonim ***** válasza:
62%
Majd öt év múlva is írd meg a tapasztalataidat (ha még lesznek).
2021. dec. 23. 07:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.