Ha valaki megbetegedett a koronavírustól két oltással, akkor a gyógyulás után mikor veheti fel a 3. oltást?
Figyelt kérdés
A második oltást májusban kaptam meg, most novemberben terveztem menni a harmadik oltásra, de sajnos megfertőződtem a vírustól. A harmadik oltást így akkor, mikor lehet megkapni? Vagy nincs értelme már?2021. dec. 16. 09:19
1/11 anonim válasza:
Nem sok ertelme van
Megmondta Rusvai apatok is de te tudod
2/11 anonim válasza:
Úgy tudom 2 hónap letelte után lehet beadatni antitest vizsgálati eredmény függvényében, egy kolléganőmnek ezt mondták.
3/11 anonim válasza:
Most ez komoly?
"Az okos ember más kárából tanul, a buta ember a sajátjából sem"
4/11 anonim válasza:
Igy igaz utolso pontosan szo szerint :D
5/11 anonim válasza:
"Most ez komoly?"
Jó, de nem halt meg és pont az oltás miatt, érted? :D
6/11 anonim válasza:
Forras?:D
Bizonyitek?:D
Ja nincs 😀😀😀
7/11 anonim válasza:
Aham... "értem én, hogy gőzgép, de mi működteti"! :)
Magyarul, ha nem oltotta volna be magát, akkor is ilyen könnyen "megúszta " volna, de így legalább az oltások következményeivel is számolnia kell, mivel kísérleti vakcinákról van szó... Okos, nagyon okos! :)
8/11 anonim válasza:
5 Egy fő híján az egész családom oltatlan. Mind elkaptuk a koronát, egy részünk már tavaly ősszel, a család másik fele az oltott családtagtól kapta el idén. Az oltott kivételével mind enyhe tünetekkel mentünk át rajta, az oltott 3 hétig beteg volt, és úgy köhögött, mint aki majd megfullad. Mind élünk, érted? Pont nem az oltás miatt....
9/11 anonim válasza:
Nem értitek a viccet, azért is volt a mondat végén a nevetés.
Ez a propaganda, teccik érteni?
10/11 anonim válasza:
Ja igen ez a duma megy mostanság
Nem túl meggyőző :D
Erre még rágyúrhatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!