COVID fertőzés viszonylag enyhe lefolyással kinél hány napig tartott?
Figyelt kérdés
6 napja vagyok karanténban, még a teraszra se megyek ki. Szédelgek, fáradt vagyok, napi 20 órát fekszem, pirosak a szemeim, néha köhögök és kicsit taknyos vagyok. Ezek a tünetek kb 4 napja jelentek meg, azóta nem erősödnek és csak a szempirosság enyhült észrevehetően. Az első 2 napban lázas voltam (az előbbi tünetek akkor még nem jelentek meg), de azóta az elmúlt. Oltást nem kaptam. Hány napig tarthat még ez az állapot, mert habár nem súlyos, de már nagyon idegesítő.2021. nov. 28. 22:17
1/6 anonim válasza:
Ezt előre senki sem tudja megmondani.
4/6 anonim válasza:
3 napig volt hőemelkedésem, még pár nap enyhe köhögés és szagláscsökkenés. Ekkor már annyira unatkoztam, hogy sétálgatni kimentem az erdőbe, ott nincs ember, úgyse kapja el tőlem senki.
6/6 A kérdező kommentje:
10 nap volt ez a kínlódás, már fájt a nyakam, a hátam a sok alvástól. Minden nap ugyanaz a forgatókönyv 10 napig: 11 óra alvás, kaja, alvás tovább estig. Esténként volt 4-5 óra amikor tevékenykedtem, utána megint alvás. 10 nap után aztán elmúlt a takony és az időnkénti enyhe köhögés, esti hasmenés, álomkór, piros szem, levertség is. Ízeket is érzek, a szagok még kissé tompák meg furcsák. Azóta a hidegre kicsit még érzékeny a torkom, úgyhogy teát meg csapvizet iszom, bár ez télen nálam amúgy is megszokott.
2021. dec. 12. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!