Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha voltam covid-os, de nincs...

Ha voltam covid-os, de nincs ellenanyagom, az mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egy hónapja voltam fertőzött, 2 napig tartott egy kis hátfájással. Teszteltettem, de azóta sincs semmi ellenanyag a szervezetemben.

Lehet, hogy túl erős az immunrendszerem és nem volt rá szüksége, vagy csak olyan keveset kaptam belőle, esetleg olyan gyorsan kiment belőlem, hogy nem volt ideje antitestet gyártani?

Nem vagyok oltva, és ne is akarjon senki rávenni.

26/L

2021. nov. 24. 01:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig gyanús, hogy nálad gyorsabban esik a védettség mint másoknál.
2021. nov. 24. 01:40
 2/12 A kérdező kommentje:

Elég erős szervezetem van, a gyerekkori kötelezőkön kívül semmire se kaptam oltást, mégse voltam sose beteg, egy nátha is max 3 napig tart. Még influenzás se voltam. Ezt elkaptam, de csak 2 napig fájt a hátam, és mivel a családban másnak is, ezért megnézettem. De nincs semmi ellenanyag? Nem volt rá szüksége a szervezetemnek? Ha olyan minimális, hogy ki se tudják a tesztek mutatni? Vagy ilyen hamar elmúlt?

Mondjuk az is fura, hogy anya is elkapta, de előtte még kétszer oltották orosszal, és neki se termel semmit azóta se.

2021. nov. 24. 02:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a vizsgálaton történt valami hiba? 1 hónap után már kimutatható, és még csúcson kellene lenni. Azt mondják arányban van a lefolyás súlyosságával az antitestszint, de akkor sem semmi 1 hónap után. Én lassan 9 hónapja betegedtem meg, most voltam ellenanyagvizsgálaton és már meg is jött a kártyám. Sőt, ha feleződik 6 hetente akkor ennek a kártyának a lejártakor is lesz elegendő egy újhoz.
2021. nov. 24. 02:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ugyanúgy zajlott, mint februárban, mikor kötelező volt egy negatív tesztet vinnem. Egyelőre nem akarok újra tesztelni, meg csak kíváncsi voltam, mi a helyzet, nem a kártya miatt mentem.
2021. nov. 24. 02:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Tavasszal voltam covidos, egy hónapig rengeteg ellenanyagom volt, aztán gyakorlatilag semmi.

Aztán kaptam oltást, kétszer is, megint elkaptam (még annyira sem lettem beteg, mint az elsőnél, pedig az is maximum egy nátha-szint volt) és azóta is van ellenanyag. Nem akarlak rábeszélni az oltásra, de nekem talán az tartja azóta is a szintet. Gondold át azért.

2021. nov. 24. 02:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Na várjál, az ellenanyagszintet vénás vérből nézik, a negatív teszt meg az orrodból/torkodból születik. Én félreértettem valamit.
2021. nov. 24. 02:51
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
Én sem vagyok beoltva és nem is leszek, mert az én esetemben semmi jelentősége nem lenne. Simán túlélem a covidot. Ellenanyagom pedig fél év elteltével is rengeteg van.
2021. nov. 24. 04:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Várjál, te biztos ellenanyagot nézettél? Nem pedig antigént?
2021. nov. 24. 05:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Ellenanyagból is kétféle van. Hosszabb távon az IgG szokott magas lenni. Azt méretted?
2021. nov. 24. 07:28
 10/12 A kérdező kommentje:
IgG és IgM teszt volt, de egyik sincs.
2021. nov. 24. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!