Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha voltam covid-os, de nincs...

Ha voltam covid-os, de nincs ellenanyagom, az mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egy hónapja voltam fertőzött, 2 napig tartott egy kis hátfájással. Teszteltettem, de azóta sincs semmi ellenanyag a szervezetemben.

Lehet, hogy túl erős az immunrendszerem és nem volt rá szüksége, vagy csak olyan keveset kaptam belőle, esetleg olyan gyorsan kiment belőlem, hogy nem volt ideje antitestet gyártani?

Nem vagyok oltva, és ne is akarjon senki rávenni.

26/L

2021. nov. 24. 01:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
4%

Sok kollégával voltam kontakt akinek egyhamar pozitív lett a tesztjük..

Covid óta nekem mindvégig negatív volt a tesztem (pedig hetente teszteltem)

Át sem estem a kovidon.

Nem vagyok beoltva se, és nem is fogom.

Minek az oltás nekem ha erős az immunrendszerem.

33/F

2021. nov. 24. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezesetben én nem az erős immunrendszerre fognám, ha tünetes voltál, biztos hogy reagálnia kellett az immunrendszernek, legyártott x mennyiségű antitestet, amit el is használt a védekezéshez.

Egyébként erről is született már néhány tanulmány, a fertőzésen átesettek antitesttitere amúgy se magas és gyorsan is csökken.

2021. nov. 25. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!