Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kinek akarják beadni a 9,5...

Kinek akarják beadni a 9,5 millió adag vakcinát?

Figyelt kérdés

Most olvasom, hogy a kormány 9,5 millió adag vakcinát akar rendelni, az érdekelne, hogy kinek akarják beadni ezt a mennyiséget?

Úgy kell lasszóval keresni embert, hogy elmenjen a 3. oltásra, ez a mennyiség majdnem a teljes lakosság, amiben benne vannak már a gyerekek és az idősek is.

2021. dec. 21. 12:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
10: ez lenne a jobbik eset :)
2021. dec. 21. 13:31
 12/31 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi, de a megfogalmazásból egyáltalán nem ez jön le.

2021. dec. 21. 13:32
 13/31 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, h akkor ez már a 4. Adag oltás lesz?
2021. dec. 21. 13:34
 14/31 A kérdező kommentje:

"Én azt nem értem, h akkor ez már a 4. Adag oltás lesz?"

Valakinek igen.

Először volt 2 oltás, kivéve a janssen abból elég volt 1 is (amit betiltottak Szlovéniában mert meghalt tőle egy csaj, meg emberi embrióból készítik,ezért a pápa azt mondta, hogy ezzel ne oltsanak)

Aztán harmadiknak volt az emlékezteteő oltás, mert azt mondták, ez elég az Omikron ellen.

Aztán kitalálták, hogy még sem elég jó, menjenek a negyedikre amit most fejlesztenek.

Csak azt elfelejtik megemlíteni, hogy eddig a koronavírusnak több mint 11 200 variánsa ismert, illetve senki nem tudja, hogy milyen hosszútávú mellékhatásokat okozhat, mivel vizsgálati stádiumban van az oltóanyag.

2021. dec. 21. 13:43
 15/31 anonim ***** válasza:
7%

Egyszerű.

Akik kétszer oltottak tavasszal, azok konkrétan már nem védettek. Ugye tudható, hogy aki kínaival volt oltva, az nagy eséllyel sosem volt az. Szóval eeelvileg lenne kibe benyomni az oltásokat.

Tény, hogy az oltás csökkenti a súlyos megbetegedés esélyét, szóval eelvileg lenne is miért beoltani az embereket.

Nem tudom az a 9.5 millió oltás milyen típusú, de az is tény, hogy a kynai oltással a kormány rengeteg állami pénzt tolt át a saját zsebébe, szóval megrendelni is volt miért.

Az, hogy az emberek nem fogják felvenni ilyen mértékben... hát az is tény.

10es már többször kifejtette, hogy ő nem hagyja el a lakását és kifizeti a bírságot, de kár, hogy csak azt nem vezi észre, hogy ezt nem mindneki tudja vagy akarja megtenni. De amúgy is kétlem, hogy az emberek többsége ne állna be azonnal a sorba, ha megtudja, hogy büntetés jár a kötelező oltás elutasításáért. Csak addig nagy a magyar szája amíg nincs következménye.

Egyébként a pénzbírság egy dolog, de ha jól tudom, ha gyerekkori kötelező oltást utasít el a szülő, akkor a gyámügy konkrétan elveheti tőle a gyereket. Nyilván ez egy felnőttkori oltásnál nem opció, de azért jó ha gondoltok arra, hog ynem csak pénzbüntetés létezik.

2021. dec. 21. 14:47
 16/31 anonim ***** válasza:
16%
#15, aki nem tudja/akarja, az be fogja magát oltatni. Nagyon kevesen leszünk, akik oltatlanul is kitartanak.
2021. dec. 21. 14:57
 17/31 anonim ***** válasza:
28%
Hamar lejár 3. Oltás utáni 5 hónap, addig be kell zsákolni a 4. adagra valót👌
2021. dec. 21. 15:00
 18/31 anonim ***** válasza:
44%
16, ennek annyira zseb-szabadságharc szaga van, már bocsi:D
2021. dec. 21. 15:05
 19/31 anonim ***** válasza:
21%
#18, miért? Én társadalomtól elzárva élek, és nem mozdulok ki soha sehova. Annyira nehéz lenne így kitartani?
2021. dec. 21. 15:12
 20/31 anonim ***** válasza:
25%

Ezt már egy kérdésed alatt megvitattuk, de teljesen jogos. De a remeték nem is "kitartanak" hanem szimplán csak észre sem veszi őket senki, hogy ott vannak. Persze az állam látni fog és küldi a csekket. Mivel neked mindegy hova raksz százezreket, így ez igazából egy win-neutral helyzet az állam részére. Neki bevétele van neked meg tökmindegy.

De tízezerből egy ha így van. Még a 88 éves nagyi is számít oltásban, pedig ő 10 éve le sem jött a lakásából, mert már fizikaila gképtelen rá. De heti szinten 10-12 ember megfordul nála, mert látogatja a család rendszeresen, úgyhogy neki nem lesz mindegy, mint neked.

2021. dec. 21. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!