Ha lesznek is hosszútávú mellékhatásai, akkor majd úgy is tagadni fogják, hogy az oltástól lenne. Egyébként meg csak a profit hajtja őket.
2021. okt. 6. 13:14
2/45 anonim válasza:
Milyen hosszútávra gondolsz? Gondolom abból indulnak ki, hogy az oltás gyakorlatilag a töredékét teszi/gyártja annak, mint a vírus, így tehát a hosszú távú következménye kisebb lesz bármi is lesz, mint a vírusfertőzésnek a populációra nézve.
Mivel szinte biztos, hogy az emberek nagy része át fog esni rajta.
2021. okt. 6. 13:18
3/45 anonim válasza:
Persze. Bármelyikről publikus a lehetséges mellékhatások listája. Ezek között van néhány hosszútávú negatív hatás, de a többség csak rövidtávú kellemetlenség.
2021. okt. 6. 13:31
4/45 anonim válasza:
Nem lehetnek egy oltásnak hosszútávú mellékhatásai, mert 1-2 héten belül kiürülnek a szervezetből. A covid fertőzésnek ellenben lehetnek hosszútávú akár súlyos szövődményei.
2021. okt. 6. 14:23
5/45 anonim válasza:
Ez sajnos a gyógyszer gyárat nem érdekli. De van valaki, akit érdekel, hogy ne pusztuljon ki az emberiség!
2021. okt. 6. 14:42
6/45 anonim válasza:
4-es: Ezt rosszul tudod, az mRNS nem ürül ki, ez nem a régi hagyományos oltás. Minden oltásnak vannak halottjai, sajnos a kötelezők miatt is hunynak el gyerekek is a mai napig. Egy oltás/vakcina mindig beavatkozásnak minősül! Ezeknek a génmanipulációs vakcináknak pedig senki sem tudja mi lesz a hosszabb távú következménye. Nyilván azt mondják, hogy 1-2 hét és kiürül, de kérdem én: Akik oltáskárosultak lettek, miért szenvednek már hónapok óta a mellékhatásoktók, és az orvosok miért tanácstalanok? Aki belehal az általában jogos, kb 1-2 héten belül bele is hal, ilyenre is sok példa van. A fertőzés ellenbem 90%-ban tünetmentes és enyhe, nem véletlen, hogy a földkerekség 97%-a el sem kapta vagy ha el is kapta nem tud róla mert semmi tünete nem volt vagy csak enyhe. Nekem konkrét tünetmentes volt némi fáradtságot leszámítva, éreztem, hogy bennem van, de a szervezetem kidobta hamar. Semmi következménye nem volt pedig a brit változatban voltam benne.
2021. okt. 6. 15:28
7/45 anonim válasza:
"Ezt rosszul tudod, az mRNS nem ürül ki, ez nem a régi hagyományos oltás."
Az oltáshoz semmi köze, az mRNS felezési ideje a szervezetben órákban mérhető.
"Akik oltáskárosultak lettek, miért szenvednek már hónapok óta a mellékhatásoktók"
Honnan veszed, hogy az oltás mellékhatásairól van szó ezekben az esetekben?
2021. okt. 6. 16:01
8/45 anonim válasza:
Honnan tudnák mi a hosszútávú hatása? Esetleg csak modellezni tudják ami vagy bejön vagy nem. Vagy megbízol a gyártókban vagy sem, ez a választás szabadsága.
2021. okt. 6. 17:24
9/45 anonim válasza:
7-es: onnan hogy be vannak oltva és ahogy a bőrük azóta kinéz, a vérképükkel ami lett ezek mind orvosi leletek és az anyám kórházi dolgozó és rengeteg oltottat látott már el!! Többet mint színtiszta covidosat. Komolyan eldobom az agyam, hát miből venném? Környezetemben az unokatestvérem májfunkciója vércukra azóta felborult és oltás előtt semmi baja sem volt! Azóta gyakorlatilag rokkant!
2021. okt. 6. 17:56
10/45 anonim válasza:
A korreláció és a kauzalitás nem ugyanaz.
Nagybátyámnak volt egy infarktusa, es aznap reggel még almát reggelizett anélkül hogy bármi baja lett volna. Tehát az infarktus az alma mellékhatása volt. Legalábbis ha a te logikáddal gondolkodnék...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!