Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tudják a gyártók, hogy ezeknek...

Tudják a gyártók, hogy ezeknek az mRNS vakcináknak mik lesznek a hosszútávú következményei, vagy vaktában szúrkálnak sok millió embert?

Figyelt kérdés

2021. okt. 6. 13:07
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
39%
30-as: Te okosabb vagy Prof. Dr. Sucharit Bhakdinál, aki elmagyarázza, hogy miként teszi tönkre az érfalakat a vakcina? Szóval neked kitüntetéseid vannak stb? Hú bazzeg, nagyon kemény vagy, egy egyetemi tanárt, szakértőt lenyomsz aki már javában 70 felett van...
2021. okt. 8. 00:30
 32/45 anonim ***** válasza:
72%
30-as: Ezt a videót nézd már végig és utána írj rá okosat: [link]
2021. okt. 8. 00:31
 33/45 anonim ***** válasza:
Sírok ott megbukott az állításod hogy ha “tele vagy antitestekkel”… Ha tényleg tele vagy antitestekkel akkor nem kapod el a vírust… a limfocitáknak miköze? nincs ér fal károsító hatása és nem is az a feladata 🤣🤣 TCR és BCR receptorok vannak rajtuk.. ha tudod mi ez… maga a covid viszont károsítja az erek falát és trombózist illetve stroke-ot okoz hosszú távon..
2021. okt. 8. 00:35
 34/45 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván ez az ember azért hihető a laikusok számára mert sok éves tapasztalat áll mögötte és ezért igazából az emberi naivitás elvisel sokmindent. Ez a tipikus esete annak hogy valakit alaposan le fizetnek /illetve a karrier építés egyik embere aki a járványból akar meggazdagodni. Mivel előtte szerepel hogy dr az emberek simán elhisznek nekik mindent mondván hogy h “hiszen ő dr “… de hát amúgy is túlnépesedés van a Földön.. nyilván nem lehet mindekit beoltani főleg azt aki nem akarja magát.. a természetes szelekció elintézi majd őket.. Szörnyű hogy a mai fejlettnek vélt világba az emberek ítélőképessége és IQ-ja nagyban hanyatlik , és ebből látszik hogy a tudományt mindig is az emberi hülyeség gátolta meg.. Kezdem magam úgy érezni mintha lassan vissza térne az 1700-as évek… ez elég ijesztő , pedig nem vissza fele kéne fejlődni..
2021. okt. 8. 00:56
 35/45 anonim ***** válasza:
8%
31: Hol van Bhakdi peer reviewed tanulmánya erről? Jah, hogy az nincs, csak beleböfögött a levegőbe úgy, hogy NULLA, azaz nulla percet dolgozott a vakcinán
2021. okt. 8. 01:47
 36/45 anonim ***** válasza:
70%
Bhakdi már öreg róka, milyen tanulmányt kéne neki készíteni, mikor egész életét annak szentelte? Ez kb. olyan, minthogy engemk 40 éves szakmai pályafutásom után a saját szakmámban egy taknyos, egyetemről kicsöppent alig 10 éve dolgozó emberke megkérdőjelez. Ott vágnám nyakon... Kb. ennyit erről. Én nem oltattam be magam és nem is fogom, voltam teszt szerint covidos, de azt nem tudom mi az a covid, mert súlyos beteg egy náthát kivéve nem voltam és T sejtes immunitást már néznek labornak, nekem pozitív :) Azaz védett vagyok és qrvára nem az antitestes védelmem van meg, hanem amit Bhakdi elmondd, a memóriasejtes! Ébredj már fel mert manipulálva vagy a vakcinát propagálók által, hogy az antitest véd csak meg :D Ha igaz lenne amit írsz, az oltottak nem kapnák el és minimum 50%-a az oltottaknak 2-3x oltottaknak,. kórházban fetreng most jelenleg...
2021. okt. 8. 10:26
 37/45 anonim ***** válasza:
82%
Környezetemben több ezer embert ismerek, idős, fiatal, rengetegen voltak teszt szerint covidosak, de egy hagyományos nátha/influenzán kívül senkinek sem volt semmi komoly baja. 2015-ben a kemény influenzajárványban ellenben haver nagyapja halt meg, gépeken, de akkor még bemehettél elbúcsúzni a haldokló rokonodhoz. Annyira naiv és buta az emberek zöme most, úgy vannak vezetve, hogy orruknál fogva... Szá-na-lom!
2021. okt. 8. 10:30
 38/45 anonim ***** válasza:
29%

"Bhakdi már öreg róka, milyen tanulmányt kéne neki készíteni, mikor egész életét annak szentelte? Ez kb. olyan, minthogy engemk 40 éves szakmai pályafutásom után a saját szakmámban egy taknyos, egyetemről kicsöppent alig 10 éve dolgozó emberke megkérdőjelez."

Ömm... Nem? A tudományos élet kummára nem így működik tudod. Attól, hogy ledolgozol 40 évet a szakmában, még nem leszel mindentudó, aki akármit beleböföghet a levegőbe olyasmivel kapcsolatban, amivel amúgy nem is foglalkozott. Bhakdi semennyit nem foglalkozott az mRNS vakcinákkal, ez tény, ahogy az is tény, hogy nem virológus. Tehát nem, nem szentelte ennek egész életét ennek, mert egészen mással foglalkozott.

És el is jutottunk a tekintélyre hivatkozás érvelési hibához

2021. okt. 8. 10:46
 39/45 anonim ***** válasza:
63%
38-as: Nem pocsékolom rád az időm, én túl vagyok ezen a víruson, védett vagyok T sejtes szinten is, nem voltam beteg, nem kell tőle félnem és oltatlanul élem az életem, nem cipelem a tudatomban sem azt, hogy mi lehet a vakcina miatt velem X év múlva és ha elkapom netán mennyire fokozódik az immunválasz olyan szintre, hogy belepusztuljak. Én ezt meghagyom az öngyilkosjelölteknek :) A covidot le-sza-rom. Vígan megyek covidosnak titulált ismerősökhöz is, gondoztam a covidos anyámat is még el nem múlt a náthája és a levertsége, nem féltem, hogy elkapom, nem érdekelt. A rettegő birkák miatt tartunk itt, a globál elit meg röhög a markában, hogy mennyi idióta bégető van, akit be lehet 25x is oltani majd, amíg bele nem deglik :) Bhakdi professzor előtt én meghajolok, mert amit te itt összehordasz a fele sem igaz... én is egy hatalmas szakmán belül dolgozok, több ágon fut, de mindenbe van rálátásom. A mai világ egy önpusztító lett, buta, kárhozatra ítélt emberek tömegével. Ez van, rettegjetek, úgyis meghaltok előbb-utóbb, ez elkerülhetetlen, lehet holnap elüt a kocsi és azért halsz meg és közöd sem volt a covidhoz de rád fogják és nem tudsz tiltalozni már ellene.
2021. okt. 8. 11:03
 40/45 anonim ***** válasza:
6%
Tudomány nem úgy működik hogy valaki beböfög valamit és akkor az úgy van. Tanulmány kell ha valaki TUDOMÁNYOS (tehát nem mindenféle Fb post és egyesületek videóját )folyó iratot tud linkelni amiben egyértelműen leírja hogy az oltás káros és halált okoz azt kérem linkelje ide!
2021. okt. 8. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!