Ha elvileg 330.000 Pfizer vakcina erkezett ma, plusz a tinik fele nem is veszi igénybe, akkor hol van az a fel millio vakcina?
Dobbenet ami itt folyik Magyarorszagon a Pfizer korul. Viktorek inkabb a kinai es orosz lottyot próbálják lenyomni a torkunkon, pedig tudjak, hogy mar mindenki a Pfizerra var. Eselyes hogy napokon belul megint oltanak vegre? Itt lenne az ideje.
P.S Nem ertem miert kellrtt a mai musorban az oroszokat dicsérni, mikozben nyugatrol joval tobb vakcina erkezett.
Az 5 millió amúgy még épphogy meg lesz, de nem tudom, hogy 6 millióval mit akarnak kezdeni.
Az 5 millió kevés ahhoz, hogy nyújimmunitásról beszéljünk, és sok becslés szerint még a 6 millió is az.
Persze, nyilván az lenne a cél, hogy több mint 6 millió (kétszer!) oltott legyen. De a kormánynak most az a fontos valószínűleg, hogy az 5 millió meglegyen, mert arra mondták a következő enyhítéseket, és az sem fog menni a pfizer nélkül.
"A válogatósak "
Nagyon utálom ezt a szót és azokat is aki ezt mondják!
De akkor én pl. "válogatós" vagyok, ha ez egyeseknek nem is tetszik.
És bocs, hogy jobban bízok a Pfizerben, mint a kormány privát bizniszében és azokban az orvosokban akik fejpénzt kapnak azért, hogy egy ellenőrizetlen, EU engedély nélküli vakcinákkal emberkísérleteket végezzenek rajtam és a családomon.
330,000 - 80,000 hogy lesz félmillió?
Mellesleg második oltás is kell az embereknek hállóó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!