4. és 5. oltást ki lehet bulizni a háziorvosnál?
Figyelt kérdés
Két kínait kaptam még április-májusban, novemberben pedig az 1. pzizer oltást. Lényeg, hogy el szeretnék utazni sielni Ausztriába, és oda már 3 pfizer kell, a kínai mintha nem is lenne. Meg elvileg 3 pfizer már véd az omikron ellen is.
Szóval meg lehetne ezt beszélni a dokival, vagy ne is keressem ezzel?
(Igen, be akarom magamat oltatni kísérleti löttyel, kell még 5G chiptuning, és tudom, bele fogok halni...)
2021. dec. 20. 14:58
11/18 anonim válasza:
Megyek én is sielni veled, elviszel?
12/18 anonim válasza:
Ha van pénzed, talán valamelyik szomszédos országban is oltathatod magad.
13/18 anonim válasza:
Írt valaki itt az oldalon már nem emlékszem milyen kérdés alá valaki, aki már kapott negyediket. Két keleti után itthon felvette a pfizert harmadiknak, majd Romániában felvett még egy Pfizert. De háziorvos ilyennel biztos elzavarna, sok helyen már egyáltalán nem oltanak a háziorvosok, mondván menjen a páciens az oltópontra.
14/18 anonim válasza:
Én szívesen felajánlom az oltásaimat a rászorulóknak, akiknek nem elég amit az állam ad.
17/18 anonim válasza:
Mi van itt, majom találkozó, hogy bejelentkezett az utolsó 3 is?
Ki a szart érdekel, hogy debilek vagytok? Nem ez volt a kérdés.
18/18 anonim válasza:
Neked is hasonló jókat !
Boldog új évet !🕺🍾🥂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!