4. és 5. oltást ki lehet bulizni a háziorvosnál?
Két kínait kaptam még április-májusban, novemberben pedig az 1. pzizer oltást. Lényeg, hogy el szeretnék utazni sielni Ausztriába, és oda már 3 pfizer kell, a kínai mintha nem is lenne. Meg elvileg 3 pfizer már véd az omikron ellen is.
Szóval meg lehetne ezt beszélni a dokival, vagy ne is keressem ezzel?
(Igen, be akarom magamat oltatni kísérleti löttyel, kell még 5G chiptuning, és tudom, bele fogok halni...)
Nem lehet, még a 3. oltás is épphogy engedélyezett lett .
Ha beadja csak úgy a negyediket és bármi bajod lesz, azért ő lenne felelősségre vonva.
Pedig ez a lehetőség engem is érdekel.
Az utazás is egy jogos aspektus, habár engem nem érint, mert én a járda szigetekig szoktam eljutni.
Viszont egészségügyi szempontból érdekel. Nem véletlenül kellett ezekből első körben dupla adag. Namost ha valakiben a kínai után már 2-3 hónappal nulla antitest van, akkor mire a harmadikat kapja, olyan, mintha összesen egy Pfizert adtak volna be neki. Ki tudja, mennyire véd.
Ausztria elfogadja a WHO által jóváhagyott vakcinákat (így a Sinohpharmot is).
Tehát 2 kínai + 1 Pfizer esetén még PCR teszt sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!