Mi az oka a két oldal verbális harcának (oltásellenesek-oltottak)? Nem gyerekes? Mi lenne, ha olykor valótlan dolgok mondogatása helyett "ráhagynánk" a másik oldalra? Külföldön is ez megy?
30
Rusvai Miklós megmondta, aki átesett annak felesleges beoltatnia magát, mert nyálkahártya immunitása van így kevés vírust ad át, ellenben az oltottak, akiknek nincs és özönlik a pofájukból a vírus... na?
Akkor itt egy tudományos kimutatás egy tudós orvostól. Miszerint a gyermekekre háromszor veszélyesebb, halálosabb az oltás, mint maga a vírus.
A #7-es válaszoló által belinkelt dolog, jó példa arra, hogy miért ekkora a feszkó az oltottak és az oltatlanok között, magyarul az emberek között. A média hatalma, szándékos ferdítések, gyűlöletkeltés, megbélyegzés. Az OMSZ által közzétett bejegyzésben a "vírusszkeptikus" tabi férfi "ököllel verte szét" az autót, illusztrációként pedig egy betört szélvédő képe látható. Ez pedig az említett, tabi férfi Facebook bejegyzése:
"Én vagyok az a személy, aki 2021. december 16.-án dél időben konfliktusba került Tabon a Covid tesztelőkkel.
Sajnálom a 2021. december 16.-án dél időben történteket!
A tesztelést elrendelőktől, a teszteléssel megbízottaktól, a Covid betegség gyanújával otthon tartózkodó, mintavételre váró családtól, ezúton ELNÉZÉST KÉREK a helyszínen tanúsított magatartásom miatt!
Tudatom mindenkivel, a mintavétellel megbízottak által használt fehér Skoda kombi személyautó, az események során sérülést nem szenvedett, a járműben kárt nem okoztam, személyi sérülés nem történt!
TUDATOM MINDENKIVEL, hogy a Médiában, egyéb internetes írásokban, ELTÚLZÓAN VALÓTLAN információkat is közreadtak, valamint az illusztrációként közölt képek együttesen alkalmasak lehetnek a közvélemény közhangulatát befolyásolni!
Az oltakozni nem akarók megítélését negatívan befolyásolhatja!
KÉREM a hírszerzésben érintett valamennyi médiát, hogy mindazon megjelenési helyen, melyen az eseményről eddig hírt adtak, a VALÓTLAN ADATOK tekintetében tegyenek közzé HELYREIGAZÍTÁST!
A gépjármű tulajdonosát, a gépjárművet használó megbízottakat kérdezzék meg a jármű állapotát érintően, továbbá az eseményekkel érintett személyautóról 2021. december 16.-án dél időben készült VALÓS KÉPEKET tegyék közzé!
KÉREK MINDENKIT, AKI TEHETI, OSSZA MEG EZEN ÍRÁSOMAT, HOGY AZ ÉRINTETTEKHEZ ELJUSSON AZ ÜZENETEM ÉS A HELYREIGAZÍTÁS MEGTÖRTÉNHESSEN!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!