Az egészségügyi szolgáltatásoknál megnéztem a saját oldalamat és valótlan vizsgálatokat találtam a körzeti orvosomnál. Mi a teendő ilyenkor?
Ezt az EESZT tudja? Hol? Én még nem találtam meg, csak a régi ügyfélkapus oldalon a betegéletutat.
Én is volt, hogy találtam ilyen vizsgálatokat, jellemzöen szakrendelések él. Ritkán jártam orvoshoz, és ilyenkor igyekeztek lehúzni az oep-ről, amit csak lehetett...
Most úgy alakult, hogy gyakran járok, különféle vizsgálatokra, és most nem élnek vele vissza. Gyanítom, azért, mert mindenről fel kell tölteniük a leletet.
Én úgy lennék vele, hogy amíg engem nem érint hátrányosan, addig nem foglalkoznék vele (ahogy nem is foglalkoztam).
Ha viszont igen, például feltüntetne olyan diagnózist, ami a munkakörömmel nem fér össze, akkor viszont szóvá tenném.
Köszönöm a válaszokat.
Ha mindenféle betegségkezelést dokumentál az orvos a kórelőzményekben úgy, hogy ott sem jártam lehet, hogy majd legközelebb már nem újítják meg a jogosítványomat? Vagy ha pl. egy baleset alkalmával elvisz a mentő és az előzmények alapján félrekezelnek??
Szerencsére nincsenek betegségeim, de a dokumentum szerint, rendszeresen járok a körzeti orvoshoz.
(Gyanítható, hogy a többi paciensnél is trükközik.)
Ez a tb csalást a jogi szakzsargon okirat hamisításnak hívja.
"Most már legalább tudjuk, hogyan lehettek 20-30-40 évesek tömegesen "krónikus" betegek és előrevették őket az oltásnál."
Az már kiderült korábban, és semmi csalás nem volt benne, csak béna adminisztráció az állam részéről. Az volt a gond, hogy ha valakit csak egyszer is valamilyen krónikus betegségre _vizsgáltak_, azt ugyanúgy kezelte a rendszer, mintha beteg lenne. Persze ezt még plusz kamu vizsgálatokkal föl lehet fújni nyilván, de nem ez volt a zavar fő oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!