Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem lesznek betegek az...

Miért nem lesznek betegek az oltatlan ismerőseim és miért temetik már a 4. oltott ismerősömet?

Figyelt kérdés
Szóval, rengeteg oltásellenes ismerősöm van, akik még csak el sem kapták vagy ha elkapták nem voltak betegek. Ugyanakkor több oltott is van, akit már eltemettek vagy hamarosan temetnek. Volt aki beadatta a 3. oltást is októberben, 3 napja temették el, betartott minden óvintézkedést pedig, maszkot hordott, fertőtlenített, vigyázott. Ellenben másik akik be sincsenek oltva maszkot se hordanak, nem higiénikusak igazán, van amelyik utcán cigizik állandóan és semmi baja. Miért ennyire könyörtelen a sors azokkal, akik mindent teljesítettek ami kell a védelemhez? Nyilván ez csak az én szűk ismeretségemre igaz, de azért furcsa.
2021. dec. 17. 22:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
45%
Bírom ezeket a butaságokat, hazugságokat terjesztő kamukérdéseket :)
2021. dec. 18. 08:37
 22/28 anonim ***** válasza:
51%
Ezt én sem értem, de én is ezt tapasztalom. Az oltatlan ismerőseimnek kutya bajuk, az oltottak meg mind panaszkodnak, hogy kijött ez a betegségük, kijött az, begyulladt itt, ott, stb. Arról nem is beszélve, hogy épp most halt meg egy orvos ismerősünk szívmegállással, három napra a harmadik oltás beadása után. Szóval nekem is kezd gyanús lenni most már mindez.
2021. dec. 18. 09:31
 23/28 anonim ***** válasza:
49%
Ez nem most fog kiderülni, hanem majd 2-3 év múlva, hogy milyen arányban lesznek betegek az oltottak és az oltatlanok. De akkor már a kutya sem fog arra gondolni, hogy esetleg a jópár évvel ezelőtt beadott oltás miatt lehet.
2021. dec. 18. 09:32
 24/28 anonim ***** válasza:
7%
Azt nehezen tudom elhinni, hogy 3 Pfizer után valaki covidban haljon meg. Sorry.
2021. dec. 19. 00:19
 25/28 anonim ***** válasza:
41%

Oltatlanok vagyunk, már a 4.hullámot éljük túl. Az égvilágon semmi bajunk nem volt😃, járunk dolgozni, sok emberes, nagyforgalmú helyekre, a gyerekeink szintén nincsenek beoltva, ők is járnak iskolába, edzésre, különórákra, találkoznak a barátaikkal stb.

Nekem is csak beoltott isnerőseim vannak, akik betegek lettek. Oltatlant nem ismerek 1-et sem. Miért hazudna a kérdező, vagy miért provokálna? Meg kell nézni a facebook csoportokat. Ott is mindenki hazudik? Az a sokezer ember?

Le lehet pontozni nyugodtan, akkor sem fogjuk beoltatni magunkat😂, maradunk inkább érintetlen immunrendszerű, makkegészséges emberek.

2021. dec. 19. 07:51
 26/28 anonim ***** válasza:
43%
#25 Az antivaxerek nem csak hülyék, hanem beteges hazudozók is.
2021. dec. 19. 13:40
 27/28 anonim ***** válasza:
39%

Már több helyre beírtam, de itt is meg kell sajnos jegyeznem. 1 percen belül megjelent a cáfoló😂, a következő 5 perc múlva.

Felesleges itt bármit megpróbálni megvitatni, a fizetett trollok, a bérkommentelő kollaboránsok dolgoznak itt is😃.

Bármilyen kérdésre, ami szembe megy a hivatalos narratívával, azonnal ugranak! Legtöbbször 5 percen belül. Nézzétek vissza, vicces és egyben szomorú.

2021. dec. 19. 17:47
 28/28 anonim ***** válasza:
50%
#24: Nem covidban halt meg, hanem az oltás beadását követő harmadik napon szívmegállásban úgy, hogy előtte tök egészséges volt. Covidos valóban nem lett.
2021. dec. 20. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!