Az embereket miért nem riasztja vissza a hosszútávú egészségkárosodás esélye (COVID)?
Csocso2
Húúú ba.... gyógyulást!
Többiek!
Én is azt szoktam írni, hogy azért nem vagyok biztos, hogy van még védettségünk polio, torokgyík stb ellen - csak épp nincs itt a kór se köztünk. A TBC-ről pedig konkrétan tudni, hogy előfordul az oltás ellenére is.
Emellett megnézném az influenza sorsát, ha mindig 100% lenne ellene az átoltottság.
Jó, 99,9999%, mert az épp durva kezelést kapó autoimmun beteg vagy a pár héttel csontvelőátültetés után álló személy per pillanat nem oltható.
"Emellett megnézném az influenza sorsát, ha mindig 100% lenne ellene az átoltottság."
Amíg van esély, hogy állatról emberre ugrik át, úgy kb. esélytelen eltüntetni.
"Az influenza oltás pedig nem 1 évre, hanem 1 szezonra érvényes, azaz november-április időszakra. De ha már ennél vagyunk, akkor a #24 szerint ez sem ér fabatkát sem, hiszen csak 40-60% a hatékonysága."
Az influenza elleni oltás még tán annyit sem ér, mint a covid elleniek, szóval ja. :) Ezt jól látod, valóban így van.
#Csocso2
Jobbulást! Oltással sem biztos, hogy könnyebben úsztad volna meg, de ilyen találgatásokba inkább nem bocsátkozom, mert nincs értelme. Mindenesetre remélem felépülsz, amennyire csak lehet!
Lehet, hogy el nem tűnne, de bizonyos törzsek igen illetve jelentéktelen méretű járványok lennének.
Most is jelentéktelen méretű, annak ellenére hogy 6-700 ezer ember oltakozik influenza ellen/ szezon!
Ez egy folyamatosan változó élő rendszer, ha egy eltűnik jön helyette 3 másik. Az egész életünk arról szóljon hogy 20 különböző oltást adjunk be/év hogy mindentől védve legyünk? Némelyik ember teljesen elveszítette a józan eszét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!