Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az embereket miért nem riasztj...

Az embereket miért nem riasztja vissza a hosszútávú egészségkárosodás esélye (COVID)?

Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 11:24
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Csocso2

Húúú ba.... gyógyulást!

Többiek!

Én is azt szoktam írni, hogy azért nem vagyok biztos, hogy van még védettségünk polio, torokgyík stb ellen - csak épp nincs itt a kór se köztünk. A TBC-ről pedig konkrétan tudni, hogy előfordul az oltás ellenére is.

Emellett megnézném az influenza sorsát, ha mindig 100% lenne ellene az átoltottság.

Jó, 99,9999%, mert az épp durva kezelést kapó autoimmun beteg vagy a pár héttel csontvelőátültetés után álló személy per pillanat nem oltható.

2021. dec. 14. 20:55
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

"Emellett megnézném az influenza sorsát, ha mindig 100% lenne ellene az átoltottság."

Amíg van esély, hogy állatról emberre ugrik át, úgy kb. esélytelen eltüntetni.

2021. dec. 14. 21:42
 43/46 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy el nem tűnne, de bizonyos törzsek igen illetve jelentéktelen méretű járványok lennének.
2021. dec. 14. 21:47
 44/46 anonim ***** válasza:
82%

"Az influenza oltás pedig nem 1 évre, hanem 1 szezonra érvényes, azaz november-április időszakra. De ha már ennél vagyunk, akkor a #24 szerint ez sem ér fabatkát sem, hiszen csak 40-60% a hatékonysága."

Az influenza elleni oltás még tán annyit sem ér, mint a covid elleniek, szóval ja. :) Ezt jól látod, valóban így van.

#Csocso2

Jobbulást! Oltással sem biztos, hogy könnyebben úsztad volna meg, de ilyen találgatásokba inkább nem bocsátkozom, mert nincs értelme. Mindenesetre remélem felépülsz, amennyire csak lehet!

2021. dec. 14. 21:49
 45/46 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy el nem tűnne, de bizonyos törzsek igen illetve jelentéktelen méretű járványok lennének.

Most is jelentéktelen méretű, annak ellenére hogy 6-700 ezer ember oltakozik influenza ellen/ szezon!

Ez egy folyamatosan változó élő rendszer, ha egy eltűnik jön helyette 3 másik. Az egész életünk arról szóljon hogy 20 különböző oltást adjunk be/év hogy mindentől védve legyünk? Némelyik ember teljesen elveszítette a józan eszét!

2021. dec. 14. 22:33
 46/46 A kérdező kommentje:
Az ember miért ne használja fel a betegségek, szenvedés, táppénz, szövődmények, halál ellen a tudását? Én személyesen azt se bánnám, ha a náthavírusok ellen lenne vagy oltás, vagy hatékony antivirális szer.
2021. dec. 14. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!