"Mert az Usa statisztika is legalább annyira hiteles mint a magyar."
Hát ahhoz képest egy másik antivaxxer barátod pont azzal riogatott itt minket pár napja. Mert az USA-ban beadott 500 millió oltás mellett kb 350 ezer mellékhatás jelentés volt ott felsorolva. Bár mondom, 1/5-e konkrétan az volt, hogy fájdalmat érzett az oltás helyén. Ennek ellenére párszázas nagyságrendben valóban voltak komoly mellékhatások is, bár ismétlrm, 500 MILLIÓ esetből párszáz. És olyan oldal volt, ahova maga az oltott tolhatta fel, hogy mit tapasztal. Persze biztos hamis :)
Azt pedig bízd rám, hogy mit hiszek el, köszi :) Magyarországon 70 ember hal meg naponta hirtelen szívmegállásban, az egy hónapban kb 2200 ember, 65%-os átoltottságnál ebből minimum kb 1500 oltott lesz.
Eddig is ismétlem EDDIG IS meghalt havi 2200 ember, amiből most az oltások óta 1500 oltott minimum. És a hozzád hasonlók rögtön rá is fogják, hogy természetesen mindez az oltástól történt. Kérdés, hogy 2020 ősze előtt (oltások előtt) milért halt meg ez a napi 70 ember Magyarországon?
Biztosan érezték, hogy egyszer majd jön egy covid 19 és a billgécces oltás rá... :)
Ha keresztanyádra meg 2 naponta ájultan felakadt szemekkel találnak rá, akkor sürgősen ki kell vizsgáltatni, mert nem sok jót jelent a jövőre nézve. Akár oltástól van, akár nem... És ezt is jóindulattal írom. És nem mellesleg, én nem hagynám egyedül, hogy mindig rá kelljen találni!
Kivizsgálták köszi. Természetesen "semmi" baja, ahogy a nagybátyámnak is csak úgy állt le a szive, meg az összes többi oltáskárosult is teljesen egészséges, csak egy biztos nem az oltástól van 😉
Antivaxer barátom? Hmm, nem hiszem, hogy ismerem 🤔
Amit meg összeírtál a halottakról. Nem nézek most utána, mondjuk elfogadom. Akkor szerinted oltások óta nincs többlethalálozás. Ugyanezt visszavezethetjük az elmúlt 2 évre is és akkor elmondhatjuk, hogy a nagy járványban sem volt több a halottak száma, mint eddig bármikor, igaz?
"meg az összes többi oltáskárosult is teljesen egészséges, csak egy biztos nem az oltástól van 😉"
Én ezt azért nem állítanám semmiképp. De az sem igaz amit az antivaxik hangoztatnak mindenhol, hogy gyakorlatilag bármi történik bárkiben, ha oltot, akkor 100% hogy az oltás miatt történt. Látszólag a C19 oltások előtt semmilyen kór/betegség nem létezett, mert most minden az oltásoktól van már...
"Akkor szerinted oltások óta nincs többlethalálozás. Ugyanezt visszavezethetjük az elmúlt 2 évre is és akkor elmondhatjuk, hogy a nagy járványban sem volt több a halottak száma, mint eddig bármikor, igaz?"
Nem és nem, egyiket sem állítottam.
De józan ésszel be kell látni, hogy egy 4-4,5 milliárd adagban beadott gyógyszernek lesz mellékhatása, és bizony lesz akiben halált okoz. Egy sima fájdalomcsillapítóval is így van: egyszerű mellékhatástól súlyos mellékhatásig okozhat jelenségeket, és mégsem kiáltasz farkast minden esetben amikor beveszel egy Advilt vagy Cataflamot.
És olyat sem láttam még, hogy valaki egy fejfájáscsillapító után telesírja
a fórumokat, hogy neki attól nőtt be a lábkörme. Igaz, nem is hergelik őket erre, ellentétben az oltásokkal...
#22:
Ez egy ilyen általános tény, az összes EÜ tanfolyamon taníták az újraélesztést, és egyre nagyobb hangsúlyt kap ez. 20 percenként 1 ember meghal tőle... És direkt 2009-es cikekt hoztam, h lásd: a C19 előtt is meghaltak így emberek. Most viszont átlagban 2/3-uk oltott, így aki vevő a konteókra már meg is magyarázza, hogy ezek az oltástól haltak meg!
Valóban nem fogjuk tudni meggyőzni egymást, de azt azért tudnod kell, hogy én magam is élesztettem már újra 40-es férfit úgy, hogy előtte 2-3 perccel még semmi baja sem volt, ott vásárolgatott a Sparban. És a fenti napi 70 embernek sem szól a kis manó a fejében, hogy "Hahóóó! Meg fogsz halni!" Csak mert azt kifogásolod, hogy az ismerőseid is "minden előjel nélkül" lettek rosszul.
A hirtelen szívhalál pl. pont így máködik. elvagy, élsz, aztán minden előjel nélkül összeesel, megállt légzéssel, keringéssel. És ha nincs ott valaki, aki tudja mit kell csinálni, akkor a 15 percen belül kiérkező mentők neked már csak a halál beálltának megállapítását tudják szolgáltatni...
Sajnálom az ismerőseidet, és nem is tagadom, hogy *esetleg* oltás mellékhatás, de azt is tudomásul kellene venni, hogy ilyen esetek eddig is előfordultak, csak most, az arra vevők fejében egyértelmáen az oltás mellékhatásaként élnek, mert a megfelelő oldalakon ezt táplálják az oltástagadókba...
#27: "Ezek az emberek oltástól félig lerokkanva"
Nem, ezek az emberek képesek felfogni, hogy eddig is volt életünk, ezután is lesz, ÉS eddig is voltak betegségek-kórok, és ezután is lesznek. És képesek vagyunk felfogni, hogy nem minden az oltástól keletkezik az emberben, ahogy eddig sem így volt. Sajnálom, hogy neked pl. ez nem megy.
#28:
Köszi, neked is kívánom! (Öröm, hogy bár nem egyezett a véleményünk, lehetett normálisan eszmecserélni veled, köszi!!)
Pont ezen gondolkoztam én is 😅
Attól, hogy nem egyezik az emberek véleménye még nem kell egymást szidni, megalázni. Normálisan is lehet kommunikálni, hisz nem vagyunk ellenségek, csak mások a tapasztalataink ( na jó, az eleje rázósan indult 😆)
Nem zaklatlak többet, csak jó volt leírni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!