Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltatnád a 12 év alatti...

Jeverezi kérdése:

Beoltatnád a 12 év alatti gyereked?

Figyelt kérdés

2021. dec. 12. 18:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
47 szavazat
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
39%

Igen!

27 éves vagyok krónikus betegséggel (major depresszió) és már kaptam 3 vakcinát 2 astra 1 moderna!!!

Ha lenne gyerekem beoltatnám meg 5 évesen is!!!!

2021. dec. 12. 18:26
 2/37 anonim ***** válasza:
34%
Semmi mellékhatást nem okoz a vakcina enyhe karfajdalom, láz maximum. Viszont a gyerek meg is hallhat ha teljesen oltás nélkül támadja meg a covid.
2021. dec. 12. 18:36
 3/37 anonim ***** válasza:
58%

" Semmi mellékhatást nem okoz a vakcina"

Akkor javaslom látogass el a 95000 taggal rendelkező Pfizer mellékhatások csoportba, nézelődj egy kicsit. De az összes többi vakcinának is megvan a saját csoportja. Akár külföldiekbe is beleolvashatsz.

2021. dec. 12. 18:43
 4/37 anonim ***** válasza:
41%
Persze, a gyerek egészsége az első.
2021. dec. 12. 18:54
 5/37 anonim ***** válasza:
45%

#3 Én most belenéztem, és nagyon sok bőrallergiás tünetet olvasni.

Az a durva hogy nekem is van egy ismerősöm akinek az oltás óta test szerte vörös bőrkiütései vannak.

2021. dec. 12. 19:04
 6/37 anonim ***** válasza:
43%

De ha valaki lusta belépni a csoportba hogy lássa a képeket.

[link]

2021. dec. 12. 19:25
 7/37 anonim ***** válasza:
50%
Biztosan nem. Semmit sem tudunk még a vakcina lehetséges következményiről. Arról nem beszélve, hogy valószínű, nem lenne elég egy adag. Azt sem tudhatjuk, mi történik, ha ezek az anyagok hónapok alatt felhalmozódnak a szervezetben. Ez nem védőoltás, hanem egy veszélyhelyzeti engedélyezésű kísérleti vakcina. Én magam sem veszek részt ebben a kísérletben. A környezetemben élők pedig szenvednek a vakcina mellékhatásaitól, nekem ez épp elég figyelmeztetés.
2021. dec. 12. 19:57
 8/37 anonim ***** válasza:
51%

Nem. Már átesett rajta tünet nélkül.

Miért oltassam be, ha még tüneteket se okozott neki?

2021. dec. 12. 20:00
 9/37 anonim ***** válasza:
60%
Aki beoltatná, attól azért szeretném megkérdezni, hogy ha esetleg mégis kiderülne, hogy komoly mellékhatása van, vagy megbetegedne, egy életre nyomorék lenne tőle a gyereke, az hogyan tudna utána a szemébe nézni, és elmondani neki, hogy miatta van, mert hitt a propagandának?
2021. dec. 12. 20:47
 10/37 anonim ***** válasza:
55%
Nos én tudok olyan esetről az ismerősi körben, ahol belehalt a gyerek az oltásba. Nem tudom, miként fog az anya elszámolni a lelkiismeretével.
2021. dec. 12. 20:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!