Szomorú!!! És még hányan fognak ilyen áron felébredni?! 😭
"
Aki beoltatná, attól azért szeretném megkérdezni, hogy ha esetleg mégis kiderülne, hogy komoly mellékhatása van, vagy megbetegedne, egy életre nyomorék lenne tőle a gyereke, az hogyan tudna utána a szemébe nézni, és elmondani neki, hogy miatta van, mert hitt a propagandának?"
És fordított esetben mit mondjon? A Heim Pálban most is van lélegeztetett gyerek...
Beadtak lassan 8 milliárd dózist, mégis mi a franctól kellene félni? Nagyon érdekes, hogy a járvány előtti időkben mindenki hitt a gyerekorvosának, most érdekes módon ha azt mondja, hogy kell az oltás akkor "kilóra megvett, gyógyszermaffia által támogatott kuruzsló és el kell majd számolnia minden egyes élettel" szövegek jönnek.
"Honnan tudod, hogy beadtak 8 milliárd dózist? Te magad számoltad vagy csak vakon hiszel a propagandának?"
Ja, mert a statisztikáknak csak akkor hiszünk, ha az antivaxxerek féle mellékhatásokat sorolják el számolatlanul? Akár volt akár nem? Azt el kell hinni, pedig gondolom egyik antivaxi sem számolta személyesen.
A mellékhatásokról nemigen vezetnek statisztikát (vajon miért), úgyhogy nem, nem annak hiszünk. Én személy szerint annak hiszek amit a saját környezetemben látok. És az bizony egyre dúrvább.
"A mellékhatásokról nemigen vezetnek statisztikát (vajon miért), "
Pedig de :D Az USA-ban külön bejelentő oldal van a mellékhatások jelentésére, és online mutatja is, hogy mit jelentettek be.
Igaz, a bejelentett esetek 1/5-e kapaszkodj: fájdalom a szúrás helyén xD
"Én személy szerint annak hiszek amit a saját környezetemben látok."
Tudjuk, neked is az összes ismerősöd meghalt 3x majd feltámadt még 3x, hogy ismét meg tudjon halni.
Az összes antivaxer ilyen ismerősökkel van tele...
Drágám annyira naív vagy... Mert az Usa statisztika is legalább annyira hiteles mint a magyar.
És még valami! Ne merészeld megkérdőjelezni amit írtam. Majd ha a te nagybatyádat élesztik újra, vagy a keresztanyádra 2-3 naponta a földön fekve találnak rá felakadt szemekkel akkor járasd a szád! A 2 hónapja kómába fekvő szomszédról nem beszélve. De tudom, nem kell mondani! Az egész családod meghalt covidba + te is vagy 6x megjártad a híres lélegeztetőgépet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!